To je to što me zanima!

Za nju su godine samo broj: J.Lo pokazala svoje preplanule noge

Lopez provodi dane u Miamiju sa svojim zaručnikom Alexom. Svadbu su odgodili zbog pandemije korona virusa pa sada žele uživati u ljetu. Strani mediji pišu kako traže luskuznu kuću u kojoj bi mogli trenutno živjeti
Vidi originalni članak

Za nju su godine samo broj. Jennifer Lopez (50) i dalje zavodi u izazovnim modnim kombinacijama, a nerijetko pozira u kupaćim kostimima. Jedva je dočekala toplije dana, a sada je objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoje preplanule noge.

- Prvi tjedan ljeta. Raspoložena sam za ovakve dane - napisala je. 

POGLEDAJTE VIDEO: J.Lo prošetala u kultnoj haljini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezini pratitelji i obožavatelji i dalje imaju samo riječi hvale na račun njezina izgleda.

- Kraljice, predivna si. Ti si moja simpatija - pisali su joj.

Lopez je inače mama dvoje djece, a zajedno s njima, svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom (44) i njegovim kćerima za vikend je proslavila Dan očeva. Dan su proveli na plaži u Miamiju, gdje su ona i Alex šetali zaljubljeni, držeći se za ruke. Potom je na društvenim mrežama svojoj obitelji posvetila emotivni video i napisala:

- Blagoslov je imati vas u svojem životu. Činite me potpunom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Having you in all of our lives is such a blessing. Watching you with all our babies makes my soul sing. Happy Father’s Day macho bello!!! We love you so so much 💙💙💙 @arod

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Par se trebao vjenčati ove godine, no odgodili su svadbu zbog pandemije korona virusa. Sada su se povukli u Miami gdje uživaju u ljetnim danima. The Sun piše kako traže luksuznu kući kako bi mogli uživati nakon karantene. Razgledavali su vilu u vrijednosti 70.000 dolara (oko 470.000 kuna) koja ima tri spavaće sobe i pet kupaonica. Osim toga, ima i pogled na more.

PRIPREME ZA SUPERBOWL Neviđene scene: J.Lo je mrdala guzom i izvijala se oko šipke...

Lopez ne zna kada će biti vjenčanje, nove datume ona i Alex još nemaju u planu.

-  Iskreno, stvarno ne znam. Morat ćemo pričekati i vidjeti za nekoliko mjeseci, kako će se to sve odvijati - rekla je J.Lo u gostovanju u emisiji Ellen DeGeneres (62).

Alex je pjevačicu zaprosio prošle godine u ožujku, nakon dvije godine veze.

- Sve što kaže, on to i napravi. Prvi put imam nekog kraj sebe tko želi da blistam i rastem. I radi sve da imam vremena za sebe. Sve što sam ostvarila ove godine to sam i mogla samo uz njega jer mi je davao potporu u svemu i nikad se nije osjećao ugroženo zbog toga - rekla je Lopez u razgovoru s televizijskom voditeljicom Oprah Winfrey (66).

Tada je otkrila kako joj ne igra nikakvu ulogu hoće li se udati za Alexa.

- Bilo mi je smiješno što je prvo što sam pomislila kada me zaprosio je da se sigurno nećemo vjenčati za par mjeseci. Shvatila sam također i da su mi se sve one romantične stvari, koje su me natjerale da se vjenčam tri puta, vratile - otkrila je glumica i priznala kako njezin zaručnik u potpunosti poštuje njezine odluke. 'Rekao je: ako ćemo biti zajedno do kraja života, čemu žurba? Moramo biti prije svega partneri'  - zaključila je glumica.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • iiiih 23.06.2020.

    Ukucajte njeno ime i cellulite pa vidite istinu. U sve vjerujete sto nam serviraju. Sramim se za vas

  • 23.06.2020.

    I bogec pa nema 60, drugo i naša mila ima 50iszo zgodna.🤗

  • Mthesecond 23.06.2020.

    Usminkana slika,vidi se iz aviona..Nemoguce da tako izgleda u stvarnosti. Cisti photoshop..

Komentiraj...
Vidi sve komentare