To je to što me zanima!

Zabava ne prestaje: U trećem filmu nam se vraćaju i Bill i Ted

Serijal u kojem pratimo vremenska putovanja dvojice ljubitelja marihuane dobit će i svoj dugo očekivani završetak. Keanu Reeves vraća nam se kao velemajstor gitare, Ted
Vidi originalni članak

Već godinama se pojavljuju ideje o snimanju trećeg filma o dvojici 'napljuganih tipova', Billu i Tedu. Filmove koji su Keanuu Reevesu omogućili da se probije u prvu ligu danas smatramo samo razbibrigom, no čini se da ipak imaju kultni status. Stoga se čak i sam Reeves oglasio o toj zamisli da bi se snimio i 'kraj franšize', to jest treći film.

Pokušavamo napisati priču kako spada. Radimo s jednim studijom, tako da imamo i malo podrške. Kao, ako materijal prođe, onda ćemo pokušati snimiti film. Ali u stvari još uvijek pokušavamo napraviti priču kako spada. - izjavio je Reeves o cijelom projektu.

A kako se čini, priča je zgotovljena jer film ima i naziv, dok datum dolaska i dalje nije određen. Tako se drugi nastavak ovog serijala zove 'Bill & Ted Face the Music', čime nam je dana očigledna naznaka da će Bill i Ted u ovom filmu napokon okončati svoja putovanja.

POVRATAK LEGENDE 'Solo': Najbolji pilot u galaksiji tražit će pomoć starog znanca

To je potvrđeno i prvim objavljenim sinopsisom za film. U njemu ćemo i dalje pratiti vremenska putovanja dvojice ljubitelja marihuane, Billa i Teda. No kako bi postali rock'n'roll legende, moraju dobiti pomoć mnogih povijesnih ličnosti, a u igru će uskočiti i njihove kćerke, kao i par glazbenih legendi.

- Oduševljeni smo što je cijela ekipa opet u igri. Chris i Ed napisali su odličan scenarij, a s Deanom na čelu imamo tim iz snova - rekli su Reeves i Winter, glavni glumci, o filmu.

Spomenuti Dean jest Dean Parisot koji je režirao izvrsnu 'Galaktičku pustolovinu' tako da mu filmovi s putovanjem kroz vrijeme nisu strani. Chris i Ed o kojima su pričali Reeves i Winter su scenaristi oba prethodna filma, kao i ovog, Chris Matheson i Ed Solomon.

- Ne pokušavamo samo napraviti film kako bismo zgrnuli novac. Mi volimo te likove, bili su s nama cijeli naš život. Želimo ih ponovno vidjeti na velikim ekranima kao sredovječne ljude. Mislimo kako bi to bilo zabavno i simpatično - konstatirali su Solomon i Matheson o trećem filmu.

Uz Keanua i Wintera u filmu će glumiti i William Sadler, dok o datumu dolaska nije ništa još rečeno, osim da ćemo film gledati tijekom 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare