Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

'Solo': Najbolji pilot u galaksiji tražit će pomoć starog znanca

Njihovo je prijateljstvo trajalo od 1977. pa sve do 2015., kada je Han Solo poginuo u borbi protiv mračne strane. Ove godine saznajemo kako je to prijateljstvo započelo

Foto: Facebook/Screenshot
2 komentara

Jedno od najbitnijih poznanstava iz znanstveno fantastičnog svijeta svakako je i ono krijumčara Hana Sola i moćnog wookieja Chewbacce. No premda za to prijateljstvo znamo od 1977., do sada nismo saznali kako točno je do njega došlo.

Foto: Facebook/Screenshot

Kroz razne knjige i druge materijale koje smo dobili u takozvanom 'Extended Universeu' smo dobili neke nagovještaje kako su Solo i Chewie postali prijatelji. Ali otkako je Lucas 'poništio' cjelokupan materijal koji nije službeno odobren, jako puno toga je jednostavno postalo nevažno.

Srećom, novi film koji nam dolazi ipak će rasvijetlili otkuda tolika gotovo bratska ljubav između ta dva lika. A novi video za film, kineski ktomu, pomogao nam je da dobijemo uvid u prvotni odnos između Sola i Chewbacce.

Pogledajte video

Kako ste mogli vidjeti, Chewie je u videu na sebi svojstven način izgubio živce, čime je još jednom potvrđeno kako nećemo vidjeti nikakav rast likova već će svi ostati onakvi kakve smo ih vidjeli u prijašnjim filmovima.

SLY SE VRATIO Peti 'Rambo' ipak dolazi: U boj ide protiv meksičkih kartela

U novom filmu je mladi Solo glumac Alden Ehrenreich,  za kojeg već sad mnogi prigovaraju kako izgleda starije nego što je Solo izgledao 1977. godine. U ulozi mladog Landa Calrissiana vidjet ćemo sve popularnijeg glumca i scenaristu Donalda Glovera, dok su u preostalim ulogama Emilia Clarke i Woody Harrelson.

Jedno vrijeme je Disney bio i zabrinut oko datuma izlaska filma, ali sada se čini kako su sve mane 'ispeglane' film ipak pogledati na vrijeme. 'Solo: Priča iz Ratova zvijezda' u kina stiže 25. svibnja ove godine.

PROČITAJTE I OVO: Cijeli kafić posvećen je dreku: Poslužuju hranu u WC školjkama

Tema: FILM

Message