To je to što me zanima!

Zadnji je dan prijava za novu sezonu: Postani rap zvijezda

Odabrani kandidati dobit će šansu raditi s najjačim imenima na domaćoj rap sceni. Ove sezone u ulozi mentora mladih nada opet gledamo Stoku i Fila Tilena, kojima se priključio i treper Hiljson
Vidi originalni članak

Prijave za novu sezonu “Rap Campa” traju do 22. listopada, dakle još samo danas, a pobjednika i ove godine očekuju brojne nagrade.
Riječ je o vrtoglavoj nagradi u iznosu od 150.000 kuna koja uključuje 30.000 kuna na potrošačkoj kartici, ali i snimanje s najboljim hip-hop producentima u Hrvatskoj te videospot u profesionalnoj videoprodukciji 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odabrani kandidati dobit će šansu raditi s najjačim imenima na domaćoj rap sceni. Ove sezone u ulozi mentora mladih nada opet gledamo Stoku i Fila Tilena, kojima se priključio i treper Hiljson.

- Ove sezone cilj nam je pronaći nove rap talente i pružiti im šansu da zablistaju na sceni. Naravno, tu su i brojne nagrade, ali i snimanje albuma koji će im pomoći da se probiju na glazbeno tržište - rekao nam je Fil Tilen.

- Očekujem pravi dernek ove sezone. Mogu vam reći da stiže još svježe krvi i da će biti jako zabavno - dodaje Hiljson. Riječ za kraj dajemo najiskusnijem od trojca, legendarnom Stoki:

- Prošla sezona je bila jako dobro gledana, a sad učimo na pogreškama. Ne priželjkujem nikoga, ali sam siguran da ću pronaći dobru četvorku s kojom mogu dobro i kvalitetno raditi.

NOVA SEZONA Rap Camp te čeka: Prijavi se!

Prijave idu na rapcamp.24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 22.10.2020.

    podržavam ovu akciju.. samo neka se mladi maknu od cajki

  • K_I_N_G 22.10.2020.

    vidi ovog stoleta.. pa jel te bar malo sram?

Komentiraj...
Vidi sve komentare