To je to što me zanima!

Žanamari: 'Da nisam pjevačica sigurno bih bila bodybuilderica'

Posljednjih je godina svoju liniju, zahvaljujući svakodnevnoj tjelovježbi, dovela do savršenstva. Zato ne čudi što je postala poznata kao jedna od najseksepilnijih Hrvatica
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (40) slavu je stekla pobjedom u showu 'Hrvatski Idol' 2004. godine, a danas je pjevačica i influencerica koju na društvenim mrežama podržava gotovo 170.000 pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagram profilu pratitelje često počasti fotografijama u seksi izdanjima, a sada se je u intervjuu otvoreno progovorila o karijeri, majčinstvu, ali i o tome čime bi se bavila da nije pjevačica.

OVAKO JE NEKAD IZGLEDALA Žanamari iznenadila: 'Ovo sam ja u badiću sa 75 kila! Imam samo tri fotke, jasno je zašto...'

Rekla je tako da je na nju najponosniji njezin tata koji ju je više nego itko podržavao na samim početcima pjevačke karijere.

- Prva asocijacija na moju glazbenu karijeru mi je moj tata, koji me podržavao 150 posto, i ponos u njegovim očima kad sam snimila prvu pjesmu. Dok god imaš svoj tim koji se veseli tvojim uspjesima, sve je ljepše raditi u životu. Moj tim je bio tata, a kasnije je to bio moj bend, a sada to je moj dragi i talentirani muž - rekla je iskreno za magazin Azra.

Žanamari dobila je i kćer Gabrijelu koja je za nju najveće blago iako priznaje, majčinstvo nije lako. Zbog balansiranja te uloge uz pjevačku karijeru, dugo nije imala vremena brinuti o sebi što je u posljednje vrijeme odlučila promijeniti.

ODUŠEVILA OBJAVOM Žanamari pozirala u tangicama i majici: Pohvalila se 'isklesanim' trbuhom, stražnjicom i nogama

- Izbalansirati majčinstvo i karijeru je zaista izazov i teško mi pada, pogotovo emotivno. Volim da je Gabi uvijek uz mene, ali nekad kad radim ne može biti i onda smo stalno na telefonu, dok je ona s bakom. Izgled je nešto o čemu dugo nisam stizala brinuti i oslanjala sam se na gene. Tek posljednjih mjesec i po sam odlučila posložiti vrijeme da zaista stignem i otići u teretanu svaki dan i hraniti se zdravo - dodala je.

Čini se da je rad na sebi toliko zavoljela da bi to pretvorila u karijeru kada ne bi bilo ove pjevačke.

- Da nisam pjevačica bila bih bodybuilderica. Još to stignem postati. Ne mislim da sam u životu ograničena samo na pjevanje. Glazba je začin moga života, ali definitivno nije jedini moj interes - rekla je kroz smijeh.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 42

  • kbi 20.12.2021.

    dajte malo niveske

  • KoronaTime 19.12.2021.

    Pjevačica??? Zadnjih 10 njezinih članaka spominje se samo cica i guzica. Jel to pjevanje paravan za drugi posao, ne znam

  • 19.12.2021.

    Bila bi madame 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare