Show

Komentari 56

Žanamari pozirala u tangicama i majici: Pohvalila se 'isklesanim' trbuhom, stražnjicom i nogama

Žanamari pozirala u tangicama i majici: Pohvalila se 'isklesanim' trbuhom, stražnjicom i nogama

Zavodljiva pjevačica pozirala je u crnoj majici, ali i u tangicama. Brojne pohvale i komentari zaredali su se na fotkama koje su se jako svidjele njezinim pratiteljima

Pjevačica Žanamari Perčić (40) na Instagram profilu pratitelje često počasti fotografijama u seksi izdanjima, a ovaj se puta pohvalila napretkom vježbanja uz mudri opis.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sa svojim je pratiteljima na Instagramu tako podijelila fotografije svojeg besprijekorno, u teretani 'isklesanog' tijela. U opisu fotografije podijelila je i mudrost.

- Ono što sam naučila je da se svaka slabost može pretvoriti u snagu, svaki gubitak ostavlja prostor za nove dobitke, svaki loš dan koji progurate nagradit će vas rezultatima, svaka nesigurnost, frustracija, osjećaj da ste sami, neshvaćeni i osuđivani mogu biti vaš nagon da budete bolji i idete dalje. I što god da radiš, nikad se ne ispričavaj što si svoj ili što si previše emocionalan! Dubina se ponekad može osjećati tamno i teško, ali vam također daje slojeve, daje vam prednost, pomaže vam da uživate u dobrim stvarima u najvećoj mjeri. Tvoj kapacitet može uplašiti ljude. Pustite ih da bježe. Ne zaslužuju otkriti tvoje slojeve - napisala je u opisu fotografija.

Oduševila je pratitelje objavom pa je u samo nekoliko sati fotografija prikupila 4000 lajkova i stotinjak komentara.

- Ubijaš! Izgledaš nevjerojatno! - napisao joj je jedan pratitelj.

- Prekrasna ženo! - dodao je drugi.

Neke je pak mudri opis uz fotografiju stražnjice pomalo i zbunio.

- Koja je povezanost opisa s fotografijama tvoje stražnjice, nogu i trbuha? Ne kontam.. - napisala je tako jedna.

Najčitaniji članci