To je to što me zanima!

'Zaplesali su': Rakitić poveo Raquel na Malumin koncert

Par je poznat po svojim romantičnim objavama, a Raketa ne krije koliku mu sreću predstavlja Španjolka s kojom je nedavno proslavio godišnjicu braka.
Vidi originalni članak

Nogometaš Ivan Rakitić (30) suprugu Raquel Mauri (28) izveo je na koncert kolumbijskog pjevača Malume, a kako su se proveli pokazao je na društvenoj mreži.

ISPRED ROLLS ROYCEA Kad djeca ostanu doma: Raquel je Rakitiću 'servirala' dekolte...

Igrač Barcelone objavio je fotografiju na kojoj pozira s atraktivnom suprugom koja je za tu prigodu odjenula kratku crnu haljinicu i sako životinjskog uzorka.

Fotografija je ubrzo postala pravi hit, a osim mnoštva komplimenata, dobila je i preko 300 tisuća lajkova. Istu je objavila i Raquel koja se pohvalila i videom na kojoj dobro raspoloženi par pleše i razmjenjuje nježnosti.

Podsjetimo, Rakitići, koji imaju kćerkice Altheu (5) i Adaru (2). Nedavno su proslavili sedmu godišnjicu veze. Par se upoznao 2011. u Sevilli gdje je ona živjela, a on došao igrati za domaći klub. 

RAKITIĆ SE VRATIO Sada je sretna: Punica više ne prigovara da loše pucam penale

Rakitići su poznati po svojim romantičnim objavama, a Raketa ne krije koliku mu sreću predstavlja atraktivna Španjolka.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • citalacvjerni 21.09.2018.

    Pique je dobio zivcani slom kad je shakira snimila pjesmu sa maumom a raketa svoju zenu bez problema vodi na malumin koncert

  • bloodhunter 18.09.2018.

    E moja raquel, mogla si imat mene, a ti njega izabrala..ccc :)

  • povijest činjenica 18.09.2018.

    Ako se toliko vole ne znam zašto imaju potrebu naglašavati to u svakoj slici, rečenici ... da su se "našli" ...možda Rakitićeva supruga poručuje nekome nešto ... hmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare