To je to što me zanima!

Zastupnik Krešo Beljak pokazao veliku tetovažu, Petir elegantna

Šef SDP-a Peđa Grbin došao je također u opuštenom izdanju. 'Željeli smo potaknuti građane da se cijepe i da svi izađemo iz ove situacije', kazao je Grbin
Vidi originalni članak

Početkom mjeseca protiv korona virusa cijepio se predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović (54) s deset ministara. Najviše pažnje privukao je ministar financija Zdravko Marić (43) koji se pojavio u nesvakidašnjem izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovi mišići u uskoj bijeloj majici danima su bili tema po društvenim mrežama. Ubrzo je postao hit u svijetu jer se njegova fotografija proširila internetom. 

- Neki će možda reći da sam stidljiv, no više volim razgovarati o PDV-u nego o mišićima - rekao je ministar Marić za Jutarnji list

U ponedjeljak u 13 sati počelo je cijepljenje zastupnika u Saboru. Za cijepljenje se prijavilo oko 50 njih. 

POSTAO JE HIT U SVIJETU Marić: Supruga nije ništa rekla, a prijatelji nas zezaju. Ipak, više volim o PDV-u nego o mišićima

Najviše pažnje privukao je gradonačelnik Samobora i saborski zastupnik HSS-a Krešo Beljak (49) koji je pokazao veliku tetovažu na ruci. Osim ruža koje simboliziraju ljubav, na tetovaži je vidljivo trnje i zvijezde koje se mogu povezati sa starom poslovicom 'Preko trnja do zvijezda'.

Kako doznajemo šef HSS-a ovu tetovažu stavio je na nadlakticu puno prije nego se počeo baviti politikom i simbolizira njegov životni put. Ovo mu nije jedina tetovaža.  

Šef SDP-a Peđa Grbin (41) došao je također u opuštenom izdanju. 

- Željeli smo potaknuti građane da se cijepe i da svi izađemo iz ove situacije - kazao je Grbin koji je rekao da i on spada u rizičnu skupinu, zato se i malo duže zadržao.

Za razliku od svojih kolega, saborska zastupnica Marijana Petir (45) došla je u elegantnom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: CIJEPLJENJE ČLANOVA STOŽERA 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 19.01.2021.

    Preko kazetofona do saborske penzije

  • 18.01.2021.

    beljak bi trebao dobiti dozu protiv neuspjeha na svakim izborima.

  • ante-portas 18.01.2021.

    Jucer ste vikali nek se cijepe politicari prvi. Sad kad su se cijepili, sad to rade radi reklame. Pa naravno da rade radi reklame, jer ste vi to trazili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare