Show

Komentari 61

Zastupnik Krešo Beljak pokazao veliku tetovažu, Petir elegantna

Zastupnik Krešo Beljak pokazao veliku tetovažu, Petir elegantna

Šef SDP-a Peđa Grbin došao je također u opuštenom izdanju. 'Željeli smo potaknuti građane da se cijepe i da svi izađemo iz ove situacije', kazao je Grbin

Početkom mjeseca protiv korona virusa cijepio se predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović (54) s deset ministara. Najviše pažnje privukao je ministar financija Zdravko Marić (43) koji se pojavio u nesvakidašnjem izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegovi mišići u uskoj bijeloj majici danima su bili tema po društvenim mrežama. Ubrzo je postao hit u svijetu jer se njegova fotografija proširila internetom. 

- Neki će možda reći da sam stidljiv, no više volim razgovarati o PDV-u nego o mišićima - rekao je ministar Marić za Jutarnji list

U ponedjeljak u 13 sati počelo je cijepljenje zastupnika u Saboru. Za cijepljenje se prijavilo oko 50 njih. 

Najviše pažnje privukao je gradonačelnik Samobora i saborski zastupnik HSS-a Krešo Beljak (49) koji je pokazao veliku tetovažu na ruci. Osim ruža koje simboliziraju ljubav, na tetovaži je vidljivo trnje i zvijezde koje se mogu povezati sa starom poslovicom 'Preko trnja do zvijezda'.

Kako doznajemo šef HSS-a ovu tetovažu stavio je na nadlakticu puno prije nego se počeo baviti politikom i simbolizira njegov životni put. Ovo mu nije jedina tetovaža.  

Šef SDP-a Peđa Grbin (41) došao je također u opuštenom izdanju. 

- Željeli smo potaknuti građane da se cijepe i da svi izađemo iz ove situacije - kazao je Grbin koji je rekao da i on spada u rizičnu skupinu, zato se i malo duže zadržao.

Za razliku od svojih kolega, saborska zastupnica Marijana Petir (45) došla je u elegantnom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: CIJEPLJENJE ČLANOVA STOŽERA 

Najčitaniji članci