Show

Komentari 256

Marić: Supruga nije ništa rekla, a prijatelji nas zezaju. Ipak, više volim o PDV-u nego o mišićima

Marić: Supruga nije ništa rekla, a prijatelji nas zezaju. Ipak, više volim o PDV-u nego o mišićima

Ministar Marić suprugu Natašu je upoznao još u srednjoj školi, počeli su kao prijatelji, a završili u braku s dvoje djece. Rođen je u Slavonskom Brodu gdje je proveo, kako sam kaže, jako sretno djetinjstvo

Ministar financija Zdravko Marić (43) u četvrtak je privukao pozornost javnosti kada se na na cijepljenju protiv korona virusa pojavio u uskoj bijeloj majici koja je istaknula njegovo mišićavo tijelo. Ubrzo je postao hit u svijetu jer se njegova fotografija proširila internetom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Neki će možda reći da sam stidljiv, no više volim razgovarati o PDV-u nego o mišićima - rekao je ministar Marić za Jutarnji list. Omiljeni sportovi su mu oni s loptom, a najviše voli tenis i košarku.

- Igram ih kad god uspijem, a uz to kondiciju održavam i trčanjem, a radim i vježbe snage. Naš posao ne daje dovoljno vremena za mogućnost pravilne ishrane, dovoljno sna i slično, i baš zbog toga držim do sporta - rekao je ministar financija.

Zdravko Maric

Njegova supruga Nataša Marić nije se obazirala na komentare koje je izazvao nakon cijepljena. 

- Nije ništa rekla, no prijatelji nas cijeli dan zezaju. I neka, treba nam malo smijeha u ovim teškim vremenima - rekao je Marić za Jutarnji list.

Suprugu je upoznao još u srednjoj školi, počeli su kao prijatelji, a završili u braku s dvoje djece.

- Prije tri godine smo klince naučili kartati belu i to se pokazao kao sjajan potez sada u vrijeme korone. Igramo obiteljski i to bude mrak, kćerka najbolje prati karte i najbolje podnosi poraz. Ja nikad nisam znao gubiti, ali ponesem se sportski - ispričao je Marić za Gloriju

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

Rođen je u Slavonskom Brodu gdje je proveo, kako sam kaže, jako sretno djetinjstvo pa se i danas rado vraća u posjete svom rodnom gradu. 

Najčitaniji članci