To je to što me zanima!

Zavodila u 'Sirovim strastima', a sad ponosno pokazuje bore...

Dok joj mnogi pišu kako ima previše bora za svoje godine, mnogi je podržavaju i pišu kako prava žena nema problema s pokazivanjem stvarnog izgleda...
Vidi originalni članak

Američka glumica, producentica i spisateljica Sharon Stone (62) stekla je slavu početkom devedesetih ulogom u erotskom trileru 'Sirove strasti'. Mnogi su tad uzdisali za njom, nazivali je najseksepilnijom ženom na svijetu. Kako je tada bila ikona seksepila, tako i sad u 63. godini Sharon privlači pažnju izgledom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavne ličnosti Hollywooda koriste internet da bi pronašle ljubav

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sharon na društvenim mrežama nema problem s pokazivanjem stvarnog izgleda. Dok mnoge žene, što mlađe, što starije od nje, uređuju fotografije kako bi sakrile 'nesavršenosti', Sharon to ne radi. Redovito objavljuje fotografije na kojima je vidljivo da ima bore na licu. 

Dok joj mnogi pišu kako ima previše bora za svoje godine, mnogi je podržavaju i pišu kako prava žena treba pokazivati stvarni izgled bez Photoshopa.

Iza Sharon je teški period. Sredinom kolovoza na društvenim mrežama podijelila je priču kako su joj baka i kuma preminule od korona virusa, dok joj se sestra Kelly u bolnici bori za život. Sestra joj boluje od lupusa, a nakon što se zarazila korona virusom u teškom je stanju te boravi u bolnici. Stoga Sharon pokušava osvijestiti pratitelje koliko je važno nositi masku i držati distancu.

- Netko od vas koji ne nosite maske, ovo ste napravili - napisala je glumica uz fotografiju bolničke sobe u kojoj joj je sestra smještena sa suprugom, koji je također pozitivan na korona virus.

Sestra joj je, navodno, nakon što se saznalo da se pandemija korona virusa proširila svijetom, išla samo do ljekarne. I ipak se zarazila. 

POGLEDAJTE VIDEO Sharon Stone šokirala ispijenim licem: 'Bakice, ne stariš dobro'

- Nosite maske. Zbog sebe i zbog drugih - napisala je Sharon. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • najiram 10 31.08.2020.

    neznam zakaj dok ju bolje gledim se mi je več slična stori kozi...ali kaj morem bor meni tak zgledi...e ne kužim zakaj nas sa njom maltreterate...sirova je bila i den denes je sirova...to je jedina ćinjenica...

  • Diadema 31.08.2020.

    Prekrasna je

  • crna mačka 31.08.2020.

    Svaka žena je sretnija ako prihvati da vrijeme nitko ne može zaustaviti . Nitko ne može od 60 izgledati kao ona od 30 a i ta od 30 ima samo jednu mladost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare