Obavijesti

Show

Komentari 18

Zavodila u 'Sirovim strastima', a sad ponosno pokazuje bore...

Zavodila u 'Sirovim strastima', a sad ponosno pokazuje bore...
7

Dok joj mnogi pišu kako ima previše bora za svoje godine, mnogi je podržavaju i pišu kako prava žena nema problema s pokazivanjem stvarnog izgleda...

VIDEO

Američka glumica, producentica i spisateljica Sharon Stone (62) stekla je slavu početkom devedesetih ulogom u erotskom trileru 'Sirove strasti'. Mnogi su tad uzdisali za njom, nazivali je najseksepilnijom ženom na svijetu. Kako je tada bila ikona seksepila, tako i sad u 63. godini Sharon privlači pažnju izgledom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavne ličnosti Hollywooda koriste internet da bi pronašle ljubav

Pokretanje videa...

02:03

Sharon na društvenim mrežama nema problem s pokazivanjem stvarnog izgleda. Dok mnoge žene, što mlađe, što starije od nje, uređuju fotografije kako bi sakrile 'nesavršenosti', Sharon to ne radi. Redovito objavljuje fotografije na kojima je vidljivo da ima bore na licu. 

Dok joj mnogi pišu kako ima previše bora za svoje godine, mnogi je podržavaju i pišu kako prava žena treba pokazivati stvarni izgled bez Photoshopa.

Iza Sharon je teški period. Sredinom kolovoza na društvenim mrežama podijelila je priču kako su joj baka i kuma preminule od korona virusa, dok joj se sestra Kelly u bolnici bori za život. Sestra joj boluje od lupusa, a nakon što se zarazila korona virusom u teškom je stanju te boravi u bolnici. Stoga Sharon pokušava osvijestiti pratitelje koliko je važno nositi masku i držati distancu.

- Netko od vas koji ne nosite maske, ovo ste napravili - napisala je glumica uz fotografiju bolničke sobe u kojoj joj je sestra smještena sa suprugom, koji je također pozitivan na korona virus.

Benefit gala

Sestra joj je, navodno, nakon što se saznalo da se pandemija korona virusa proširila svijetom, išla samo do ljekarne. I ipak se zarazila. 

Sharon Stone šokirala ispijenim licem: 'Bakice, ne stariš dobro'
Sharon Stone šokirala ispijenim licem: 'Bakice, ne stariš dobro'

- Nosite maske. Zbog sebe i zbog drugih - napisala je Sharon. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin