To je to što me zanima!

Zavodnik DiCaprio se 'opustio': Pokazao trbuh i golu stražnjicu

Leonardo je nekad bio najseksepilniji muškarac na svijetu. Iako je i dalje slavan zbog mnogobrojnih uloga, godine ne može sakriti. Na plaži u Malibuu pokazao je ne više tako isklesanu figuru
Vidi originalni članak

Nekad najseksepilniji muškarac na svijetu danas ne može sakriti kako su ga sustigle godine. Glumac Leonardo DiCaprio (45) na plaži u Malibuu pokazao je pozamašni trbuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proveo je vrijeme sa svojim najboljim prijateljem Emileom Hirschom (35), a paparazzi su ih 'uhvatili'. Leonardu su hlače djelomično ispale sa struka pa je pokazao i stražnjicu. 

Pridružili su se na plaži skupini prijatelja, među kojima je bio  Leonardov otac George DiCaprio, no njegove 22 godine mlađe djevojke Camile Morrone nije bilo. Zadnji put zajedno su viđeni na plaži u kolovozu.

Inače, DiCaprio i Camila u ljubavnoj su vezi od 2017. godine. Prije nje, Leonardo je bio poznat po vezama s mnogim manekenkama. S Gisele Bündchen (40) bio je u vezi šest godina, a s Bar Refaeli (35) pet. Povezivali su ga i s Blake Lively (33), Erin Heatherton (31), Toni Garrn (28), Kelly Rohrbach (30) i Bridget Hall (42). 

SVAKI DAN MU JE VALENTINOVO Sve Leove dame: Manekenke, glumice, pjevačice, nasljednice

Krajem lipnja Camila je imala rođendan, a DiCaprio nije štedio. Proslavu je organizirao na luksuznoj jahti dugoj 43 metra, na kojoj su iz Los Angelesa plovili do obližnjeg Malibua.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Purgerica4 11.11.2020.

    Piva, piva i piva!

  • malenazd9 11.11.2020.

    Hahaha...nisu njega stigle godine vec papica i ljenost.Nes ti velikih godina,nebi da 70 ima.

  • 11.11.2020.

    Koje su to njega godine su stigle?? 😁😁😁, čovjek se malo opustio i to nema veze sa godinom proizvodnje.. jednostavan, ne pati od komplexa.. odličan glumac

Komentiraj...
Vidi sve komentare