Obavijesti

Show

Komentari 38

Sve Leove dame: Manekenke, glumice, pjevačice, nasljednice

Sve Leove dame: Manekenke, glumice, pjevačice, nasljednice
20

Ponajveći holivudski zavodnik Leonardo DiCaprio nikad nije sam za Valentinovo. Doduše, skoro svake godine slavio ga je s drugom damom. Donosimo pregled svih ljepotica koje je ljubio ovaj holivudski glumac...

VIDEO

Danas je Valentinovo, dan zaljubljenih. Dan kad se uživa u ljubavi. A jedan od onih koji najviše uživaju u ljubavi (i društvu zgodnih dama, ljubav ne mora biti uključena) je glumac Leonardo DiCaprio (45). On je glumac, koji je prošle godine napokon dobio Oscara, on je borac za okoliš, koji često donira milijune u humanitarne svrhe, ali on je i veliki zavodnik. Možda i najveći kojeg je Hollywood imao zadnjih 20 godina. Iza sebe Leo ima pozamašnu listu ljubavi, veza, kratkih veza, avantura... Najčešće su to bile manekenke, hodao je sa skoro pola Victorijinih anđelica, ali ugurala se tu i pokoja glumica, pjevačica, nasljednica... Pa krenimo od početka u pregled svih Leovih ljepotica. Pripremite se za duže skrolanje.

Bridget Hall - 1994. godina

Prva dama s kojom se glumac pojavljivao u javnosti. Pogađate, manekenka. Tad nismo još znali koliki fetiš na njih Leo ima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naomi Campbell - 1995. godina

A nakon Bridget, Leo je uzeo nešto veći zalogaj. Kako su pisali tad američki mediji, on i crna pantera neko vrijeme su bili u vezi.

Kristen Zang - 1996. godina

Ona koja mu je pobjegla. Navodno je Kristen bila Leova najveća ljubav, vodio ju je na premijeru 'Romea & Julije', ali veza nije uspjela...

Demi Moore - 1997. godina

Pa se Leo odlučiti utješiti u zagrljaju poznate glumice. Demi Moore i tad je voljela mlađe, baš kao i danas. Kad su počeli izlaziti Demi je imala 35, a Leo samo 23 godine.

Helena Christensen - 1997. godina

Ona, Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson iClaudia Schiffer originalne su anđelice Victoria's secreta. Dama je ujedno sa 17 godina bila miss Danske.

Amber Valleta - 1998. godina

Leo ju je navodno vidio u jednom modnom magazinu te je angažirao svoje ljude da je pronađu. Nekoliko puta su izašli skupa, ali onda je Leu dosadila...

Eva Herzigova - 1998. godina

Pa se prebacio na atraktivnu Evu. Čehinja i Leo izlazili su dva mjeseca nakon što su se upoznali na premijeri njegova filma.

Paris Hilton - 2000. godina

Bogata nasljednica i Leo nekoliko puta radili su ono što Paris najviše voli. Partijali cijelu noć pa se negdje zavukli i... Veza, očekivano, nije imala dug vijek trajanja.

Gisele Bundchen - 2000. - 2005. godine

Za nju se godinama šuškalo kako će postati gospođa DiCaprio. Par je hodao više od pet godina, zajedno su proputovali pola svijeta i sve je mirisalo na brak. Ali do njega nije došlo. Bivša najplaćenija manekenka svijeta danas je u sretnom braku s ponajboljim igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem. Kako je Gisele otkrila prošle godine nakon desetljeća i kusur šutnje, razlog prekida s Leom su bili njezini napadi panike.

Bar Refaeli - 2006. - 2011. godine

Ako nije postala Gisele, onda će Bar sigurno biti gospođa DiCaprio, uvjereni su bili američki tabloidi. Ali ni to se nije dogodilo. S preidvnom Izraelkom Leo je bio u vezi (s manjim prekidima) više od pet godina, a onda je došao konačni kraj.

Anne Vyalitsyna - 2009. godina

Kako mu ne bi bilo dosadno dok je bio u kratkom prekidu s Bar, Leo se malo zabavljao s ovom manekenkom.

Blake Lively - 2011. godina

PA/Pixsell

Pet mjeseci je provela s glumcem, a kasnije je pala na drugog glumca. Danas je u sretnom braku s Ryanom Reynoldsom.

Erin Heatherton - 2011. - 2012. godine

Jedna od brojnih, Leovih omiljenih - Victoria's secret anđelica.

Miranda Kerr -.2012. godina

Victorijina anđelica i Leo kratko su hodali 2012. godine.

Kat Torres - 2013. godina

Sljedeća na redu bila je brazilska manekenka Kat. Na filmskom festivalu u Cannesu priznala je kako su ona i glumac u sretnoj vezi, a već sutra je bila bivša.

Toni Garrn 2013. - 2014. godina

Nijemica i Leo hodali su 18 mjeseci. Naravno, i ona je Victorijina anđelica.

Kelly Rorhbach

Zajedno su uživali u prirodi, brali cvijeće, vozili bicikle, šuškalo se da su zaruženi. A onda su prekinuli.

Nina Agdal - 2016. godina

Mlada Nina nadala se kako će ona biti ta, ali nada je umrla vrlo brzo. Zauvijek će imati tih par mjeseci 2016. godine.

Rihanna - 2016. godina

Paparazzi su ih nekoliko puta snimili u izlasku, trebali su biti idući holivudski power-couple, ali jedno za drugo nisu bili. Barbadošanka je očito bila previše za Lea...

Camilla Morone - 2017 - ?

Ova 21-godišnja manekenka iz Argentine s Leom je u vezi već dvije godine. Dokad će to trajati, teško je reći. Zajedno je bila s Leom na ovogodišnjim Oscarima.

NOVA EPIZODA 'ZENZACIJE'

Pokretanje videa...

13:25

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku