To je to što me zanima!

Zavodnik Filip iz Supertalenta nastupio je i u showu 'Zvijezde'

Spreman sam odreći se svoje karijere, samo da tebi pomognem. Barem malo, u bilo čemu, da ti bude ljepše što si sve prošao s nama, tepao je Cetinski Filipu u 'Zvijezdama' prošle godine
Vidi originalni članak

Filip Rudan (18) u posljednjoj epizodi  'Supertalenta' na gitari je odsvirao te otpjevao Sealovu pjesmu 'Kiss From a Rose', a posebno je oduševio ženski dio žirija - Maju Šuput i Martinu Tomčić.

- Ti bi za mene mogao biti nova hrvatska tinejdžerska zvijezda - rekla mu je Šuput.

Mladom glazbeniku ovo nije prvi put da nastupa u nekom talent showu. Naime, Filip je svoje umijeće pokazao i 2017. u RTL - ovu showu 'Zvijezde'. Prolaz na audiciji dalo mu je žiri u kojem su sjedili Tony Cetinski, Maja Bajamić, Massimo, Mirela Priselac Remi te Goran Lisica Fox.

Najupečatljiviji je bio njegov polufinalni nastup u kojem je izveo pjesmu 'All Of Me' Johna Legenda te pustio suzu na pozornici.

SLIJEPI HEROJ 'SUPERTALENTA' Denisu nitko nije rekao: 'Želim doći k tebi doma, igrati se...'

- Spreman sam odreći se svoje karijere, samo da tebi pomognem. Barem malo, u bilo čemu, da ti bude ljepše što si sve prošao s nama - tepao mu je tada Cetinski.

Filip je završio u samom finalu, u kojem je pobjedu odnijela Jessica Atlić McColgan.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stjuardesa01 10.10.2018.

    Da... malo veći talent, čudo od djeteta. Wonderkid.. uh ah baš čudo od talenta

  • BLURRYFACE 09.10.2018.

    Šta ste vi ljubomorni koji k? Slažem se, pjevanje nije za Supertalent, al eto kad je to show u kojem je Maja Šuput, šta drugo očekivati? Klaun do klauna.

  • komentator__Luka 09.10.2018.

    pjevanje u supertalentu treba ukinuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare