To je to što me zanima!

Zbog fatalne Lauren nasamarili ga za bocu vina: Bezos nije ni znao da je mogao proći jeftinije

Ljubav je slijepa, poručili su na društvenim mrežama. Jeff je bocu platio više od 4 000 dolara, a poznavatelji vina tvrde da ih se može na aukciji pronaći i za manje od 500 eura...
Vidi originalni članak

Jeff Bezos (59) očito nije dobar poznavalac vina jer su ga na nedavnoj proslavi zaruka s Lauren Sanchez (53) prevarili zbog cijene, kako navodi New York Post.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema ranijim izvještajima za bocu crnog vina Dugat- PY Grand Cru, osnivač Amazona platio je 4 285 dolara, a sada vlasnik uglednog butika s vinima iz New Yorka tvrdi da je Bezos prevaren jer se takva vina mogu naći za 400 eura.

- Evo jedne zabavne činjenice - Jeff Bezos o vinima zna manje od vas i pošteno su ga prevarili u Francuskoj - objavljeno je na Instagram stranici 'Parcelle Wine'.

FATALNA LJUBAVNICA Ljubavnica napokon dočekala prsten: Jeff Bezos nije štedio na dijamantu, vidi se izdaleka...

Milijarder i njegova zaručnica vino su naručili u La Petit Maisonu u Cannesu tijekom večere s najmilijima.

Nakon večere sretni par se vratio na Jeffovu 500 milijuna dolara vrijednu jahtu, a poznavatelji vina našalili su se s njime na društvenim mrežama.

Ljubav je očito slijepa, napisao je jedan od njih, a drugi dodao da je možda zato ponuda vina na Amazonovoj stranici toliko bezvezna.

NEDAVNO SU SE ZARUČILI Kako je Bezos okrenuo prevaru s fatalnom voditeljicom u svoju korist? Nije htio biti Bill Clinton!

Prema izvorima iz svijeta poznavatelja vina navodi se da je jedna boca istog rijetkog vina prodana za tek 647 dolara.

Inače vino koje je u pitanju doista nije obično jer je riječ o Chambertinu iz slavnih istoimenih vinograda u Cote D‘Ore, a proizvođač na tržište svake godine izbaci oko 220 boca odnosno jednu bačvu.

Na internetu cijene jedne boce doista variraju, od 400 eura za butelju do 2 700 funti, međutim niti jedna nije ni blizu cijene koju je platio Bezos, a na koju je naravno utjecala i ekskluzivna lokacija gdje ju je naručio i godište vina.

Jeffu račun sigurno nije teško pao. Kad je zaprosio Sanchez poklonio joj je prsten s velikim dijamantom vrijednim navodno 2,5 milijuna dolara.

PRIPREME ZA BRAK Bezos želi predbračni ugovor s bivšom ljubavnicom: Na Lauren ne štedi, no očito ga je strah...

Za svoje milijune Bezos može zahvaliti Amazonu, kojim se proslavio, ali i postao treća najbogatija osoba na svijetu, odmah iza Bernarda Arnaulta i Elona Muska.

Kada je riječ o nekretninama, Bezosovo carstvo procjenjuje se na 500 milijuna dolara, a među najskupljima je luksuzna vila na Beverly Hillsu, koju je kupio 2020. od Davida Geffena za 165 milijuna dolara.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 5

  • komentator Luka10 31.05.2023.

    njemu svejedno 4000 ili 500

  • Lee-mar 31.05.2023.

    može imati svaku žensku, a on uzme lika sa sisama 🤦

  • OneOfMany 31.05.2023.

    izgleda kao fatalni trans...

Komentiraj...
Vidi sve komentare