To je to što me zanima!

Zbog novog izazova bit će suza, sirovih krumpira i razočarenja: 'Razbio bih tanjur od ljutnje'

Pred natjecateljima je nova kutija iznenađenja ispod koje će se nalaziti namirnice i zastavice europskih država. Nakon što podbaci u jelu, Ana-Maria će se slomiti i početi plakati
Vidi originalni članak

Sedamnaest najboljih natjecatelja u 'MasterChefu' mora se suočiti s novim kulinarskim izazovom. Nekoliko će ih pokleknuti pod pritiskom, pa neće biti u stanju ni dovoljno dobro termički obratiti krumpir, a zbog lošeg tanjura i velike sumnje u sebe, Ana-Maria će roniti suze.

OTVORENO ZA 24SATA Meri iz 'MasterChefa' o obitelji, kilama i estetskim zahvatima: 'Grudi koštaju od 4500 eura...'

Pred natjecateljima je nova kutija iznenađenja ispod koje će se nalaziti namirnice i zastavice europskih država. Kad podbaci u ovom jelu, Ana-Maria će se slomiti i početi plakati. 

- Očito nemam ideje i nisam za ovo. Ići ću doma i gotovo - reći će Luki.

NEDOSTAJALA SU JOJ I DJECA Meri napustila 'MasterChef' pa kroz suze priznala: 'Gotovo je, gorak neki osjećaj. Falit će mi'

No nije jedina koja će stajati pred žirijem s lošim tanjurom. Svi će dobiti iste namirnice - krumpir češnjak, luk, korijen peršina, mrkvu, papriku, rajčice, masline, pasiranu rajčicu, feta sir, dimljenu papriku, kupus, slanutak, mljeveno meso, pancetu, bosiljak, vrhnje, koromač, kim, vlasac i tikvice – a s tim će namirnicama morati rekreirati okuse specifične za Mađarsku, Španjolsku, Grčku ili Njemačku, ovisno o tome koja ih zastavica dopadne.

Pojedini njezini kolege donijet će žiriju sirovi krumpir. 

- Sad bih najradije razbio tanjur koliko sam ljut na tebe - reagirat će Stjepan na jednog od njih.

Tko će žiriju servirati sirove krumpire, a tko najbolji tanjur? Koja će zastavica pobjednika ovog izazova inspirirati za fenomenalno jelo, doznajte već večeras.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • garafulin 13.10.2023.

    Postalo je negledljivo. Prve sezone gledaoci su se mogli i upoznati nekim tehnikama kuhanja i namirnicama. Sada se sve svelo na plač i kukanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare