Obavijesti

Show

Komentari 19

Meri iz 'MasterChefa' o obitelji, kilama i estetskim zahvatima: 'Grudi koštaju od 4500 eura...'

Meri iz 'MasterChefa' o obitelji, kilama i estetskim zahvatima: 'Grudi koštaju od 4500 eura...'
17

Zasad radim na svom zdravlju na drugačiji način, redovno treniram i jedem ukusna, a zdrava jela. Ukoliko budem nezadovoljna s nečim na sebi u budućnosti, to ću i promijeniti, rekla nam je

VIDEO

Velik sam hedonist i gurman, nekad sam i zadnje novce na računu trošila na sitne užitke poput dobrih restorana, putovanja i slično, govori nam Meri Goldašić koja je sudjelovala u ovoj sezoni 'MasterChef' i ispala u zadnjoj epizodi. Svoju ljubav prema kuhanju je osim u emisiji pokazala i na društvenim mrežama, a pogotovo na TikToku gdje često dijeli recepte i trenutke iz svog života.

Meri napustila 'MasterChef' pa kroz suze priznala: 'Gotovo je, gorak neki osjećaj. Falit će mi'
Meri napustila 'MasterChef' pa kroz suze priznala: 'Gotovo je, gorak neki osjećaj. Falit će mi'

Kako kaže, u 'MasterChef' se prijavila jer ju je nagovorila prijateljica, a u svemu ju je podržao stariji sin Aleksandar, koji obožava jela koja Meri priprema.

Suze potekle u zadnjoj epizodi 

- Oduvijek je u meni živjela želja za sudjelovanjem u takvom formatu natjecanja, stoga mi i sama prijava na MasterChef nije bila upitna - govori Meri. Ljubav prema kuhanju joj je usadila baka koja je radila kao šefica kuhinje. Puno puta bi joj ponovila isti recept kako bi ga Meri zapamtila. 

U posljednjoj epizodi 'MasterChefa' se Meri rasplakala, a onda je na društvenim mrežama otkrila da je imala živčani slom jer su joj nedostajala djeca. Meri nam je ispričala što se točno dogodilo.

- Nesretno sam se, kroz šalu izrazila, radije bih to nazvala velikom tugom i miješanim osjećajima. Naći se u takvoj situaciji, da si izoliran od svega, s ljudima koje ne poznaješ, a koji ti zbog svih teških okolnosti uđu pod kožu neusporedivo brže nego u 'vanjskom svijetu', je već nešto što je nemoguće objasniti. Bila sam tužna što napuštam natjecanje, svoje kolege i prijatelje, te ekipu koja marljivo radi na cijelom projektu. Osjećala sam da će mi nedostajati i da ih jedva čekam ponovo zagrliti i smijati se s njima. Istovremeno sam plakala i od sreće što idem doma djeci i što ću stići na rođendan svog sina Ria - govori nam.

Iako nije dugo ostala u showu, kaže da je zadovoljna svojim nastupom te da ništa ne bi mijenjala.

'Propušteno djetinjstvo proživljavam sa svojom djecom' 

- Kakva sam bila tamo, takva sam i inače. Mogla sam još puno toga pokazati i naučiti, ali nekad je u redu poslušati srce. Razumijem i da ima majki koje ne bi postupale kao ja, i to je sasvim u redu. Mislim da je u mom slučaju razlika u tome što ja svoje propušteno djetinjstvo proživljavam sa svojom djecom, pa sam možda zbog toga ipak odabrala taj put - priča. Meri je obiteljska žena i ima dvoje djece, a otkrila nam je što oni najviše vole kad im kuha.

- Na moju žalost, moji dečki imaju potpuno različit ukus, stoga kad bi im htjela svima ugoditi, 24 sata u danu bi mi bilo premalo. Zajedničku ljubav dijele prema pasti bolognese, zbog toga što je pripremam na drugačiji način, burgere, pizze i ostale specijalitete junk fooda. Naravno da im većinom pripremam nutritivno bogata jela, a ponekad ispunim i njihove želje, koje možda nisu najbolji izbor za svakodnevne obroke - ispričala nam je Meri.

Progovorila o estetskim zahvatima

Ranije je progovorila i o svojim estetskim operacijama, a nama je ispričala što je sve napravila na sebi. Kako kaže, prvi estetski zahvat je imala prije godinu dana.

- Operirala sam samo grudi, jer nisam bila zadovoljna njihovim izgledom nakon dojenja. Zaista dobro podnosim bol, stoga mi je oporavak bio dosta brz i bezbolan. Naravno, sve to varira od osobe do osobe i ne primjenjuju se iste tehnike na svima. Ja sam odabrala bezbolniju opciju, jer sam za nju bila dobar kandidat. Zasad radim na svom zdravlju na drugačiji način, redovno treniram i jedem ukusna, a zdrava jela. Ukoliko budem nezadovoljna s nečim na sebi u budućnosti, to ću i promijeniti. Smatram da je svatko slobodan sa svojim tijelom raditi ono što mu odgovara i da to nije nužno pokazatelj nečijeg samopouzdanja ili karakternih osobina - ispričala nam je i rekla kako se cijene operacije kreću od 4500 eura pa nadalje.

Uz to što je pričala o operaciji, na društvenim je mrežama pokazala i svoju transformaciju s kilogramima. Meri nam je otkrila koliko je kilograma skinula i što je radila kako bi smršavila.

- Od audicije 'MasterChefa pa dosad sam izgubila 14 kilograma. Jedem normalne količine, ne izgladnjujem se. Bitno mi je da imam energije, a energiju dobivamo hranom. Promijenila sam odabir namirnica, izbacila sam prerađene namirnice te ih zamijenila svježim i sezonskim. Najbitnije je kretanje, u mom slučaju treninzi snage u teretani, pod vodstvom stručne osobe, mog trenera Svena Agića. Svjesnost o unosu i potrošnji kalorija je također važna. Ne bi vjerovali, ali moja je najdraža hrana pommes frites iz pećnice od miješanog povrća, s umakom od grčkog jogurta, češnjaka i chillija. To, bez iznimke, mogu jesti svaki dan - ispričala je.

Meri je neko vrijeme živjela i u Danskoj i Švedskoj, a potom se vratila u Hrvatsku. Ispričala nam je o svom životu u inozemstvu i razlogu povratka u Lijepu Našu.

Danska joj se svidjela, a Švedska baš i ne 

- Volim Hrvatsku, puno me toga veže za nju, ali sam oduvijek voljela putovati i istraživati. Upravo me ta znatiželja potaknula na selidbu u Kopenhagen, za koji i dalje vjerujem da je jedan od boljih gradova za život. Osjećam se najviše živom kad upijam i učim o drugim kulturama, nacijama i navikama, a u Kopenhagenu je zaista stanovništvo raznoliko, te sam tamo stekla prijateljstva iz svih krajeva svijeta i naučila svašta. Unatoč pretpostavci da su Danci hladni ljudi, ja sam doživjela od njih upravo suprotno. Puno sam radila, družila se s ljudima i uživala u plodovima svog rada jer Kopenhagen zaista ima puno za ponuditi, pogotovo gastronomski. Švedska mi se nije svidjela, zbog velike stope kriminala i slabijeg standarda. Mi smo se i tamo dobro snašli, ali nam je Danska daleko uređenija i bolja. Moj suprug je jako vezan za dom, vani je bio zaista nesretan, a posao mu je dozvoljavao da živi gdje želi i radi za švedsku tvrtku. Ja sam tada bila fleksibilna, stoga smo se odlučili vratiti u Hrvatsku, jer nije sve u novcu, sreća je najbitnija. Najveća razlika Skandinavije i Hrvatske je definitivno ekonomska - ispričala nam je.

Goldašić nam je otkrila i svoje planove za budućnost.

- Nastaviti ću kuhati, najviše ću snimati recepte za svoje društvene mreže. Trenutno je to moj primarni posao, a imamo i obiteljsku tvrtku u kojoj se bavimo solarnim elektranama. Uvijek ima posla i planova - rekla je za kraj.

POGLEDAJTE NOVI KULINARSKI SERIJAL 'LEĐA O LEĐA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'