To je to što me zanima!

Zbog potresa je Bandić morao otkriti svoj 'grinčevski' pogled

Estetski kirurzi tvrde da je gradonačelnik grada Zagreba bio na tretmanima koji nisu dobro napravljeni. Njegove su obrve sada, kažu, previsoko i sve je loše aplicirano
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (65) u posljednjih mjesec dana popeglao je bore na čelu, tvrde nam estetski kirurzi, o čemu svjedoče i njegove fotografije unazad nekoliko tjedana. Iako je možda mislio da će ta njegova promjena proći nezamijećeno, zbog potresa se morao ranije ukazati u javnosti i otkriti svoje bizarne obrve.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice vole estetsku kirurgiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne moram ih ni gledati, vidio sam ga na televiziji, Bandić je definitivno bio na botoksu - kaže nam jedan estetski kirurg, koji je htio ostati anoniman zbog prirode svog posla. 

Botoks je vrsta otrova koju proizvodi bakterija clostridijum botulinum, a koja paralizira mišiće. Cijena tretmana kreće se oko 500 eura. Efekt traje oko šest mjeseci, nakon čega je zahvat potrebno ponoviti. Sam tretman gotov je za 15-ak minuta.

Bandiću obrve sad izgledaju neprirodno, odnosno podignute su kao da je radio 'mačkaste oči', zahvat koji je trenutačno hit kod žena. Nedavno ga je radila Kristina Mandarina.

- Središnji dio čela kod Bandića je ispeglan, bez mimike, a dio iznad rubnih dijelova obrva ostao je naboran. Da bi tretman bio uspješan u te bi dijelove trebalo dodati još malo botoksa pa bi se moglo reći da je tretman korektno odrađen - kaže nam estetski kirurg.

Drugi estetski kirurg, koji je također htio ostati anoniman, kaže nam da Bandićev tretman botoksom definitivno nije dobro napravljen.

- Ima taj 'Mr. Spock eye', a neki ga zovu i Jack Nicholson izgled. Karakteriziraju ga obrve koje idu previsoko. Riječ je o kombinaciji previše botoksa koji je k tome i loše apliciran. Kad se tretman mrštećih bora na 'procerus i corrugator' mišiće te 'frontalis' mišić u samom čelu napravi prejako, i ti mišići previše oslabe, a ostave se lateralni mišići sa strane dolazi do podizanja obrva i ovakvog izgleda. Potrebno je bilo botoksom tretirati i mišiće sa strane. Srećom to se može korigirati i spustiti obrve - govori nam estetski kirurg.

No dodaje i da ono što se ne vidi laičkom oku je to da je Bandić bio i na hijaluronskim filerima kojima je popunio obraze. Njihova cijena je oko 2500 kuna. Hijaluron je tvar koju imamo u organizmu, a koja na sebe veže vodu pa tretirano područje bubri. Ni to, kaže, kirurg nije dobro napravljeno.

POGLED U FOKUSU Hit tretmani za vrijeme korone: Botoks obrva i liposukcija vrata

- Popunili su mu upale obraze i po meni napravili veliku grešku - visoko akcentirali jagodice što se ne radi kod muškaraca. To obično rade ženski modeli. Jagodice kod muškaraca se popunjavaju malo niže, a ovako su 'ženske jagodice' samo pospješile ovaj neprirodni izgled lica - kaže nam kirurg.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Camel00 02.01.2021.

    Iskreno, bas me briga sta pumpa u sebe, jedino sto me bas zivo zanima je to kako ce proc na izborima. Ne zivim u Zg, necu ni glasat samim time tamo, ali bas me zanima kako ce proc. Da li je moguce da opet pobijedi ili ce biti potucen do kraja?

  • 02.01.2021.

    jucer sam zuti dobil jer sam reko da voli povuc 😅

  • StrasniRash 01.01.2021.

    to je tako kad se usluga vraća a ne želi platit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare