Obavijesti

Show

Komentari 142

Zbog potresa je Bandić morao otkriti svoj 'grinčevski' pogled

Zbog potresa je Bandić morao otkriti svoj 'grinčevski' pogled
8

Estetski kirurzi tvrde da je gradonačelnik grada Zagreba bio na tretmanima koji nisu dobro napravljeni. Njegove su obrve sada, kažu, previsoko i sve je loše aplicirano

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (65) u posljednjih mjesec dana popeglao je bore na čelu, tvrde nam estetski kirurzi, o čemu svjedoče i njegove fotografije unazad nekoliko tjedana. Iako je možda mislio da će ta njegova promjena proći nezamijećeno, zbog potresa se morao ranije ukazati u javnosti i otkriti svoje bizarne obrve.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice vole estetsku kirurgiju

Pokretanje videa...

Botoks 02:16

- Ne moram ih ni gledati, vidio sam ga na televiziji, Bandić je definitivno bio na botoksu - kaže nam jedan estetski kirurg, koji je htio ostati anoniman zbog prirode svog posla. 

Botoks je vrsta otrova koju proizvodi bakterija clostridijum botulinum, a koja paralizira mišiće. Cijena tretmana kreće se oko 500 eura. Efekt traje oko šest mjeseci, nakon čega je zahvat potrebno ponoviti. Sam tretman gotov je za 15-ak minuta.

Bandiću obrve sad izgledaju neprirodno, odnosno podignute su kao da je radio 'mačkaste oči', zahvat koji je trenutačno hit kod žena. Nedavno ga je radila Kristina Mandarina.

- Središnji dio čela kod Bandića je ispeglan, bez mimike, a dio iznad rubnih dijelova obrva ostao je naboran. Da bi tretman bio uspješan u te bi dijelove trebalo dodati još malo botoksa pa bi se moglo reći da je tretman korektno odrađen - kaže nam estetski kirurg.

Zagreb: Milan Bandić otvorio  žensko karate natjecanje Top Ten

Drugi estetski kirurg, koji je također htio ostati anoniman, kaže nam da Bandićev tretman botoksom definitivno nije dobro napravljen.

- Ima taj 'Mr. Spock eye', a neki ga zovu i Jack Nicholson izgled. Karakteriziraju ga obrve koje idu previsoko. Riječ je o kombinaciji previše botoksa koji je k tome i loše apliciran. Kad se tretman mrštećih bora na 'procerus i corrugator' mišiće te 'frontalis' mišić u samom čelu napravi prejako, i ti mišići previše oslabe, a ostave se lateralni mišići sa strane dolazi do podizanja obrva i ovakvog izgleda. Potrebno je bilo botoksom tretirati i mišiće sa strane. Srećom to se može korigirati i spustiti obrve - govori nam estetski kirurg.

Zagreb: Otvorena novoobnovljena tržnica u Španskom

No dodaje i da ono što se ne vidi laičkom oku je to da je Bandić bio i na hijaluronskim filerima kojima je popunio obraze. Njihova cijena je oko 2500 kuna. Hijaluron je tvar koju imamo u organizmu, a koja na sebe veže vodu pa tretirano područje bubri. Ni to, kaže, kirurg nije dobro napravljeno.

Hit tretmani za vrijeme korone: Botoks obrva i liposukcija vrata
Hit tretmani za vrijeme korone: Botoks obrva i liposukcija vrata

- Popunili su mu upale obraze i po meni napravili veliku grešku - visoko akcentirali jagodice što se ne radi kod muškaraca. To obično rade ženski modeli. Jagodice kod muškaraca se popunjavaju malo niže, a ovako su 'ženske jagodice' samo pospješile ovaj neprirodni izgled lica - kaže nam kirurg.

Zagreb: Gradonačelnik Milan Bandić obišao Gradsku četvrt Brezovica
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...