To je to što me zanima!

Vijoleta oborila sve s nogu: Na rođendanu pokazala novi imidž

Zagrepčanka se debljati počela nakon trudnoće, a rastava nakon 16 godina braka donijela joj je dodatan stres koji je rješavala, kako je priznala, prekomjernom količinom hrane...
Vidi originalni članak

Vesela i otkačena Vijoleta Taleski (48), ugostiteljica iz Zagreba, sudjelovala je u zadnjoj sezoni 'Života na vagi'. U show je ušla sa 120,9 kilograma, a izašla je sa 76,4 kilograma. Kad se prošetala pozornicom u finalu, sve je zadivila, ali nije stala na tome. Nastavila je skidati kile, a promijenila je i imidž te ugradila ekstenzije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ženo, ne mogu vjerovati kako sada dobro izgledaš. Pokazala si da ništa nije nemoguće - pisali su joj prijatelji ispod najnovijih fotografija. Bivša natjecateljica provela se na rođendanu bliske prijateljice. 

Vijoleta je inače vlasnica i konobarica u kafiću u zagrebačkoj Dubravi te mama 23-godišnje kćeri. Iako se njezina kći isprva bunila zbog snimanja showa, na kraju je bila sretna što joj je mama pokušala vratiti staru kilažu. 

NAKON ŽIVOTA NA VAGI Vijoleta sve mršavija, ugradila i ekstenzije: Opa! Izgledaš mlađe

Debljati se počela nakon trudnoće, a rastava nakon 16 godina braka donijela joj je dodatan stres koji je rješavala, kako je priznala, prekomjernom količinom hrane.

Neispunjeni snovi ove Zagrepčanke, koja je 1989. godine bila Miss Velike Gorice, bili su prije showa - zdravlje, pronalazak idealnog partnera, ali i želja da ponovno stane u malu crnu haljinu. Neke od želja, sada je ispunila... 

- Nemam problem s muškarcima, puno koketiram, vrtim još i sad, to sam ja - rekla nam je nedavno. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zolymedimurje@gmail.com 21.12.2020.

    Evo padoh i slomih ruku. 🥵!!

  • 20.12.2020.

    Svaka cast na skinutim kilama,ali obleka katastrofa a i zubi su uzas

  • MALA MAŠA 19.12.2020.

    super....samo uzivaj u zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare