Show

Komentari 121

Vijoleta sve mršavija, ugradila i ekstenzije: Opa! Izgledaš mlađe

Vijoleta sve mršavija, ugradila i ekstenzije: Opa! Izgledaš mlađe

Taleski je u showu 'Život na vagi' izgubila 44,5 kilograma. S ponosom pokazuje svoju liniju, a sada se pohvalila i novom frizurom. Vijoleta je ugradila ekstenzije

Vijoleta Taleski (48) sudjelovala je u posljednjoj sezoni 'Života na vagi'. U show je ušla sa 120,9 kilograma, a izašla je sa 76,4 kilograma. U finalnoj emisiji sve je oduševila kada se pojavila u dugačkoj haljini. Nakon što je izgubila znatni broj kilograma, nije stala s transformacijom.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Ugradila je ekstenzije kose pa sada ima dugu platinastu kosu. Novim imidžem pohvalila se na društvenim mrežama. 'Okinula' je fotografiju s novom frizurom i dobila mnoštvo komentara. 

- Opa! Predivna si. Izgledaš puno mlađe s tom frizurom. Napravila si čudo, kapa do poda - poručili su joj pratitelji u komentarima ispod fotografije.

Osim što je pokazala novu frizuru, Vijoleta s ponosom objavljuje svoje fotografije nakon 'Života na vagi'. Nedavno je pokazala i one s kolegama i prijateljima iz showa te s trenerima. Put do gubitka kilograma svima je bio zahtjevan i težak, no nije im nedostajalo dobre zabave iza kamera.

Vijoleta je inače vlasnica i konobarica u jednom kafiću u zagrebačkoj Dubravi. U 'Život na vagi' prijavila se jer je silno željela promijeniti svoj izgled i izgubiti kilograme koji su je mučili. U tome su je ranije sputavale njezina lijenost i nedosljednost. No uspjela je u onome što je naumila. 

Velika podrška u showu bio joj je trener Edin Mehmedović, koji je Vijoleti posebno prirastao srcu.

- Hvala kralju, treneru i prijatelji - poručila mu je na društvenim mrežama nakon završetka showa.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Najčitaniji članci