To je to što me zanima!

Zdravko Škender požalio se na financijsko stanje: 'Imam mirovinu koja je smiješna'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevam kada me netko pozove, previše nastupa nemam, volio bih ih imati s obzirom na hitove, kaže glazbenik
Vidi originalni članak

Šibenski pjevač sa zagrebačkom adresom Zdravko Škender (71) požalio se na financijsko stanje kao i maleni broj nastupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pjevam kada me netko pozove, previše nastupa nemam, volio bih ih imati s obzirom na hitove. Trebao bih raditi svaki dan, pogotovo u Dalmaciji, a trenutačno imam u selu ili manjem gradu feštu tijekom ljeta. Imam nastupa, ali ne onoliko koliko si priželjkujem i koliko sam zaslužio - rekao je za RTL.hr.

NA DANAŠNJI DAN Holivudska ljepotica izumila je sustav za zaštitu torpeda u Drugom svjetskom ratu

Dodaje kako pjeva zbog ljubavi, a ne novca iako je i on svima potreban te se požalio i na mirovinu koja je strahovito niska.

- Još uvijek pjevam iz ljubavi, ne zbog novca. Pjevam zaista iz srca. Iako, ne mogu reći, novac je svakome potreban. U strahovitoj sam krizi. Nemam velika primanja, imam mirovinu, ali to je toliko smiješno da jedva od toga živim dok platim režije i hranu. Što se tiče nastupa, problem je hiperprodukcija, puno je glazbenika, danas se ne gleda više kvaliteta. Ne gleda se kako tko pjeva, nego se gaže dobivaju po tome tko negdje ima vezu. Trenutačno mi nitko ne pomaže, ne znam kako ću izaći iz financijske krize. Tijekom karijere nisam stekao neka velika bogatstva, nažalost, jer sam sve uložio u obitelj, njihovo odrastanje - dodao je.

Volio bi i da se njegova glazba sluša u domovini, ali kaže 'u domovini nema kruha'.

OD 'HRVATSKOG IDOLA' Žanamari je glazbenu karijeru započela prije 21 godinu: Evo kako je pjevačica tada izgledala

- Ponekad se pitam odakle mi ta snaga i volja, ali to je glazba, to je moj svijet, to sam ja. Volio bih da mi ljudi daju priliku jer sam ipak glazbom proputovao svijet. Žalosno je da u domovini nemam kruha. Bilo bi mi drago da se to promijeni - zaključuje pjevač.

Podsjetimo pjevač je 2020. godine izgubio sina Tomislava koji je iznenada preminuo u 39. godini života.

ISPRIČALA ŠTO SE DOGODILO Josipa Lisac javila nam se nakon 'borbe s burom': Koncentrirala sam se da me nešto ne udari

-  Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav, već ljubav i sjećanje na tebe. Ostat ćeš voljen i nikad zaboravljen. Tvoj tata - napisao je pjevač na godišnjicu smrti sina.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • kikila 13.08.2022.

    a vidi ove nadobudne komentatore ha ha ha da si ovo da si ono e pa da vam ja kažem jednu pametniju DA VI U SVOJIM AUTIĆIMA SA OTVORENIM PROZORIMA I USRED ZIME NE SLUŠATE JEB ..... CAJKE OD OVE DRŽAVE BI MOŽDA NEŠTO I DOBRO ISPALO , zato se pokrijte ušima i PSSSSS.....  veliki muzičari ni bare vam nije dobar jer on je narkoman ni let 3 jer su vulgarni  daj se pogledajte dobra vam je ceca , i mislim da se zove matić ako sam falio neka jesam jer me ne zanima  uglavnom i ostala ba..a 

  • ludi 74 12.08.2022.

    Cek malo,nije mi jasno,. Velis da zasluzujes puno vise nastupa nego sto trenutno imas. Jesi li taj zakljucak samovoljno donio,ili po tvojim obozavateljima,jer ako su te toliko obozavali,onda si grdnu paru zaradjivao (ali nemozes ti skromno zivjeri kao 80% hrvatskog pučanstva,vjerujemo da je vas zivot "siromaha" itekako "tezak"... ) Molim sve dobre ljude u ovih 80% da se u ime pomoci pjevacu,odreknu tirolske salame,cajne pastete,par snita sira,i soka sky cole pa uplate na njegov racun. Hvala ljudima velikog srca

  • Alli Gator 11.08.2022.

    Dali je Ivana Kovač muško ili žensko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare