Obavijesti

Show

Komentari 62

Žanamari je glazbenu karijeru započela prije 21 godinu: Evo kako je pjevačica tada izgledala

Žanamari je glazbenu karijeru započela prije 21 godinu: Evo kako je pjevačica tada izgledala
11

Iako je pjevačica poznata po svojem nevjerojatnom vokalu, na društvenim mrežama više se govori o njezinoj nevjerojatnoj figuri i oblinama koje ona često voli isticati na fotografijama

Pjevačica Žanamari Peričić (40) glazbenu karijeru je započela prije 21 godinu, a danas je i influencerica koju na Instagramu prati 185 tisuća pratitelja te izgleda bolje nego ikad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Žanamari se 2001. godine počela baviti glazbom, a slavu je stekla pobjedom u showu 'Hrvatski Idol' 2004. godine kada je još imala svoje djevojačko prezime Lalić. Tek u srednjim 20-im godinama započela je ozbiljnu karijeru.

Na fotografijama iz 2005. godine, pjevačica je gotovo neprepoznatljiva. I tada se odijevala izazovno, ali u skladu s trendovima koji su prevladavali tih godina, a na licu je imala minimalnu šminku.

ARHIVA - Revija popularnog dizajnerskog dvojca eNVy room

Iako je i tada, prije 17 godina, voljela na sebe odjenuti usku odjeću i istaknuti obline, Žanamari je izgledala puno drukčije nego sada kada redovito ide na treninge i ima isklesanu liniju.

ARHIVA - Završni party 6.Cro-a-portera u Saloonu

Osim toga, pjevačica sada ima punije usne te tanji nos, a često nosi i jaču šminku s umjetnim trepavicama. Mnogi je hvale da sada izgleda bolje nego ikad.

ARHIVA - Dobro raspoložene članice grupe Femminem zabavljale okupljene u Movie pubu

Njezini obožavatelji navikli su gledati ju s tamnom kosom pa ju mnogi vjerojatno ne bi niti prepoznali na fotografijama iz 2007. godine kada je obojila kosu u medeno plavu i ošišala ravne šiške.

Pjevačica je 2005. godine izdala prvi singl 'Treba mi snage za kraj', a iste godine natjecala se na Dori s pjesmom 'Kako da te volim'.

Žanamari istražuje prirodu u bikiniju i petama, a istaknula je i guzu u tangama: 'Ti godiš oku'
Žanamari istražuje prirodu u bikiniju i petama, a istaknula je i guzu u tangama: 'Ti godiš oku'

Sljedeće godine ponovno je nastupila na Dori s pjesmom 'Ljubav za jednu noć', kao i 2007. godine kada se natjecala s pjesmom 'Jedino moje'.

ARHIVA - Grupa TBF osvojila 5 Porina 2005. godine

Iako je glazbenu karijeru započela s pop pjesmama, s hitom 'Crni leptire' napravila zaokret u glazbenom stilu i okrenula se baladi. 

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea

Trenutačno je u braku s Marijem Perčićem, a vjenčali su se 2014. godine te zajedno imaju kćer Gabrijelu. Iako je Žanamari poznata po svojem nevjerojatnom vokalu, na društvenim mrežama više se govori o njezinoj nevjerojatnoj figuri i oblinama.

POGLEDAJTE VIDEO: SARA JO O SPLIĆANIMA