To je to što me zanima!

'Želi Hrvaticu, Kanađanke mu se ne sviđaju. Sve ih je probao'

Dok su Srećka prijateljice hvalile, muški dio njegova društva nije bio tako blagonaklon. Kažu kako je probao Kanađanke i jednostavno nisu za njega pa sad traži Hrvaticu
Vidi originalni članak

Ove jeseni kreće 11. sezona showa 'Ljubav je na selu', a jedan od farmera koji traži ljubav je Srećko Ponjavić (33). Kandidat dolazi iz Lethbridgea u Kanadi, ali htio bi oženiti 'domaću' djevojku. Inače, Srećkov otac Danny je rođen u Kanadi, dok je majka Zora u Hrvatskoj. 

KANDIDATI 10. SEZONE Ljubo tajno ljubi, Željko postaje tata, Jovan i dalje nedostižan

- Iako se osjećam kao Kanađanin, kulturološki sam više Hrvat - rekao je Srećo za RTL. Njegovi prijatelji i bližnji tvrde da je dobar izbor za svaku ženu. 

- Kao karakter je jako strpljiv, ali ako se naljuti, bome će se naljutiti. Jako voli obitelj, svakome bi pomogao u životu. Voli i Boga i to ga, kaže, drži staloženog i poniznog - opisala je farmera njegova majka Zora. Komplimente nije štedjela ni mlađa sestra Martina.

- Kad je obitelj u nevolji, Srećko prvi dolazi. Jako voli svoju obitelj. On voli. Voli svim srcem. Mislim da bi svatko bio sretan da ga ima. Vrlo je dobar s mojom djecom pa će vjerojatno biti i dobar otac - rekla je. Martina se nada kako će njezin brat naći snažnu i dobru ženu.

- Voljela bi ih vidjeti sretne - dodaje.

Tata ga je, pak, opisao kao partijanera. 

- Moj Srećko voli fešte. On je za plesanje, za fešte... Voli život - kaže Danny.

Dok su Srećka prijateljice hvalile, muški dio njegova društva nije bio tako blagonaklon.

- Traži Hrvaticu jer mu nijedna Kanađanka ne odgovara. Sve si ih isprobao, jednostavno nisu za tebe - kažu njegovi prijatelji, ali ga istovremeno opisuju kao dobrog dečka. 

- On je luđak, ali ima dobro srce. Ovo je dobra prilika za njega. Volim ga i samo treba naći dobru ženu. To će sigurno biti Hrvatica jer nijedna Kanađanka ne može pratiti njegov tempo. On treba jednostavan život - kaže prijatelj Travis.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • deena 28.08.2019.

    Isprobao sve kanadanke lol. Pa sad u Hrvatsku da isproba sve hrvatice?

  • medeki 25.08.2019.

    E moj Srećko tko te nagovorio na ovo? Pa da se osramotiš do kraja!

  • Philipp Plein 25.08.2019.

    Žao mi čovjeka. Kad navali primitiva i sirotinja iz HR, bolje da se nije niti prijavio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare