To je to što me zanima!

Simona na Fejsu: 'Halloween zapravo znači pobjeda pakla'

Noć vještica je dan kad Sotona dolazi na zemlju, misli bivša manekenka i poziva na molitvu. Dodaje kako nije ni čudo da nam se događa toliko zla, kad ga sami prizivamo
Vidi originalni članak

U Noći vještica druidi su ubijali djecu i prinosili ih kao žrtve svom bogu mrtvih. Danas se čini isto, u čast sotone ubijaju se i žrtvuju djeca, napisala je Simona Mijoković (32), bivša manekenka i zvijezda realityja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upozorava kako Halloween zapravo znači 'Pobjeda pakla' i kako ne može vjerovati da se u katoličkoj zemlji kao što je Hrvatska krajem listopada na prozorima mogu vidjeti izrezbarene bundeve, vještice, ili vampiri.

- Ako na prozoru uoči noći Svih svetih nemate praznu bundevu, upadate u opasnost da vas proglase zaostalom neznalicom - kaže Simona. Noć vještica je protivna kršćanskoj vjeri, uvjerena je Mijoković, a dodaje da nije ni čudo da nam se događa toliko zla, kad ga sami prizivamo.

Halloween nije jedina stvar koju je Simona u posljednje vrijeme prozvala kao simbol zla. Bivša starleta molila je za stanare Big Brothera i općenito bilo kojeg reality showa.

- Molite za svaku osobu koja sudjeluje u toj emisiji, neka vas krv Kristova opere - napisala je tada Simona, koja je bila zabrinuta i za voditeljicu Marijanu Batinić jer je izjavila da je ponosna na horoskopski znak svoje kćeri. 

Simoni, koja se prije pet godina obratila i počela redovito ići na misu i moliti se, nije mislila dobro ni o igrici Pokemon Go. Smatrala je da ljudi zbog nje gube vrijeme i stvarnost jer ih igrica potpuno 'zaposjedne'.

Moli za nas

Bivša manekenka sad je posvećena religijskom životu i svaki dan ide u crkvu, a moli se za one koji slave Halloween

Idi na 24sata

Komentari 371

  • Pao i ustao. 02.11.2016.

    mislim da su gori oni koji ne prihvacaju tudje odluke ili misljenja od onih koji su se spremni popraviti kao npr. simona. znaci, ovi svi kriticari nju nisu prihvatili kad je bila prostitutka, a ne prihvacaju je ni sad kad je odlucila zivjeti u vjeri. nije simova kriva sto je svijet izvracen.

  • Prki600 01.11.2016.

    Ako je zgrožena bundevama , znači da je zgrožena svaki puta kada se ide počešljati i šminkati.Pa to je pakao od života.

  • Jersey 01.11.2016.

    Ne kaki Simke 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare