Show

Komentari 371

Simona na Fejsu: 'Halloween zapravo znači pobjeda pakla'

Simona na Fejsu: 'Halloween zapravo znači pobjeda pakla'

Noć vještica je dan kad Sotona dolazi na zemlju, misli bivša manekenka i poziva na molitvu. Dodaje kako nije ni čudo da nam se događa toliko zla, kad ga sami prizivamo

U Noći vještica druidi su ubijali djecu i prinosili ih kao žrtve svom bogu mrtvih. Danas se čini isto, u čast sotone ubijaju se i žrtvuju djeca, napisala je Simona Mijoković (32), bivša manekenka i zvijezda realityja.

Upozorava kako Halloween zapravo znači 'Pobjeda pakla' i kako ne može vjerovati da se u katoličkoj zemlji kao što je Hrvatska krajem listopada na prozorima mogu vidjeti izrezbarene bundeve, vještice, ili vampiri.

- Ako na prozoru uoči noći Svih svetih nemate praznu bundevu, upadate u opasnost da vas proglase zaostalom neznalicom - kaže Simona. Noć vještica je protivna kršćanskoj vjeri, uvjerena je Mijoković, a dodaje da nije ni čudo da nam se događa toliko zla, kad ga sami prizivamo.

Halloween nije jedina stvar koju je Simona u posljednje vrijeme prozvala kao simbol zla. Bivša starleta molila je za stanare Big Brothera i općenito bilo kojeg reality showa.

- Molite za svaku osobu koja sudjeluje u toj emisiji, neka vas krv Kristova opere - napisala je tada Simona, koja je bila zabrinuta i za voditeljicu Marijanu Batinić jer je izjavila da je ponosna na horoskopski znak svoje kćeri. 

Simoni, koja se prije pet godina obratila i počela redovito ići na misu i moliti se, nije mislila dobro ni o igrici Pokemon Go. Smatrala je da ljudi zbog nje gube vrijeme i stvarnost jer ih igrica potpuno 'zaposjedne'.

Moli za nas

Bivša manekenka sad je posvećena religijskom životu i svaki dan ide u crkvu, a moli se za one koji slave Halloween

Najčitaniji članci