To je to što me zanima!

Zijah Sokolović napustio bolnicu

Sokolović je i prije nekoliko mjeseci završio u bolnici, gdje se 15 dana liječio od korona virusa. Tada je rekao da da je bio na infektivnom odjelu i intenzivnoj njezi te je zamolio sve da nose maske
Vidi originalni članak

Glumac Zijah Sokolović (70) otpušten je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banja Luci, piše Avaz. 



Sokolović je hospitaliziran u četvrtak zbog srčanih tegoba, a da je glumac u petak otpušten iz bolnice objavilo je na društvenim mrežama Dječje kazalište Republike Srpske. 

- Zahvaljujući blagovremenoj kardiointervenciji liječnika Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka, redatelj Zijah Sokolović danas je napustio bolnicu i u dobrom raspoloženju otputovao iz Banja Luke - napisali su na Twitteru. 

Inače, Sokolović je i prije nekoliko mjeseci završio u bolnici, gdje se 15 dana liječio od korona virusa. Tada je rekao da da je bio na infektivnom odjelu i intenzivnoj njezi te je zamolio sve da nose maske i čuvaju sebe i bližnje. 

GLUMAC SE OGLASIO Zijah Sokolović (70) završio u bolnici zbog problema sa srcem: 'Nadam se da će sve biti dobro'

- Za jednu noć promijenila se svakodnevica. Prošao sam infektivnu kliniku, intenzivnu njegu i smješten sam u bolnicu. Tu sam proveo 15 dana. Jučer sam otpušten iz bolnice, trenutačno sam u kućnoj izolaciji - napisao je tada.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • skija 27.02.2021.

    Svi propali glumci odjednom jedva prezivjeli tu prehladu,pametnom dosta

  • axl44 26.02.2021.

    koji je ovaj, jbt? prvi put čujem za njega

  • antikomunist70 26.02.2021.

    Sretno🙏🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare