Show

Komentari 3

Zijah Sokolović (70) završio u bolnici zbog problema sa srcem: 'Nadam se da će sve biti dobro'

Zijah Sokolović (70) završio u bolnici  zbog problema sa srcem: 'Nadam se da će sve biti dobro'

Na terapiji sam, u toku je vizita... Nadam se da će sve biti dobro. Danas sam primljen, ranije sam bio više puta. Sutra ću imati intervenciju. Doktori su pored mene, ne mogu više razgovarati, rekao je

Glumac Zijah Sokolović (70) hospitaliziran je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, potvrdila je direktorica Dječjeg kazališta Republike Srpske, Ljiljana Labović, piše Avaz. Oglasio se i glumac.

- Na terapiji sam, u toku je vizita... Nadam se da će sve biti dobro. Danas sam primljen, ranije sam bio više puta. Sutra ću imati intervenciju. Doktori su pored mene, ne mogu više razgovarati - rekao je za Avaz.

Labović je ranije rekla da je Sokolović hospitaliziran zbog srčanih tegoba. Glumac zbog toga nije mogao prisustvovati premijernom izvođenju predstave 'Djevojčica i drvo' koju je režirao.

Inače, Sokolović je i prije nekoliko mjeseci završio u bolnici, gdje se 15 dana liječio od korona virusa. Tada je rekao da da je bio na infektivnom odjelu i intenzivnoj njezi te je zamolio sve da nose maske i čuvaju sebe i bližnje. 

- Za jednu noć promijenila se svakodnevica. Prošao sam infektivnu kliniku, intenzivnu njegu i smješten sam u bolnicu. Tu sam proveo 15 dana. Jučer sam otpušten iz bolnice, trenutačno sam u kućnoj izolaciji - napisao je tada.

Najčitaniji članci