To je to što me zanima!

Zvijezda Netflixa dobila podršku obožavatelja da zamijeni Craiga

Nakon što je Craig krajem 2019. izjavio kako će odstupiti od uloge te da je došlo vrijeme da ga naslijedi netko mlađi i iskusniji, spominjalo se nekoliko imena. Obožavatelji sada 'navijaju' za Regéa-Jeana Pagea
Vidi originalni članak

Britanski glumac Regé-Jean Page (31) natuknuo je kako bi mogao biti dobar kandidat za nasljednika glumca Daniela Craiga (52) u ulozi Jamesa Bonda, prenosi Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon uloge u američkoj dramskoj seriji 'Bridgerton' osvojio je simpatije gledatelja koji ga sada podržavaju. Glumio je Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa te osvojio brojne simpatije. Mnogi su se počeli kladiti tko će biti Craigov nasljednik. 

- Regé-Jean smatra se vodećim u 'utrci' za zamjenu Daniela Craiga - komentirao je Alex Apati

Nakon što je Craig krajem 2019. izjavio kako će odstupiti od uloge te da je došlo vrijeme da ga naslijedi netko mlađi i iskusniji, spominjalo se nekoliko velikih glumačkih imena. 

Mediji su iznosili špekulacije o novom Bondu, spominjali Idrisa Elbu (48), Toma Hardyja (43), Richarda Maddena (34), Toma Hiddlestona (39), Harryja Stylesa (26), pa čak i jednu glumicu - Lashanu Lynch (33), koja glumi u posljednjem nastavku 'No Time to Die'.

GLUMICA LASHANA LYNCH (32) Veliki zaokret u franšizi: Novi Bond bit će tamnoputa žena?

Producentica franšize Barbara Broccoli (60) rekla je kako u toj ulozi ne može zamisliti nikoga osim Daniela Craiga. No dala je naslutiti kako se u potrazi za pravom osobom neće ograničavati na tradicionalne glumce, kao što je to bilo do sada. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sljastrava 16.01.2021.

    Ovaj Bond je najružniji,nisam ni jedan njegov film gledala.A,di ga nađoše.😆

  • japanokinezjapano 06.01.2021.

    Treba odabrati neku karikaturu od Bonda. Nema do Šona, Mura i Pirsa, ostalo je sve nula.

  • 06.01.2021.

    Idris Elba bi bio top izbor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare