Obavijesti

Show

Komentari 77

Veliki zaokret u franšizi: Novi Bond bit će tamnoputa žena?

Veliki zaokret u franšizi: Novi Bond bit će tamnoputa žena?

Sve su glasnija nagađanja kako će Jamesa Bonda, koji odlazi u zasluženu mirovinu, zamijeniti agentica 007. Lynch poručuje kako je spremna na revoluciju unatoč tome što je dio vjerne publike filma napada.

VIDEO

Izuzetno dugovječna filmska franšiza o britanskom agentu 007, koja je započela još davne 1962. sa Seanom Conneryjem i prvim filmom 'Dr. No', bliži se polagano svojem kraju. Barem u onom obliku na koji je njezina publika navikla proteklih šezdesetak godina, prenose brojni strani mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sean Connery 01:23

S odlaskom Daniela Craiga (52), koji će uslijediti s posljednjim filmom 'Za smrt nema vremena', umire i franšiza kakvu smo poznavali. Istovremeno, sve su glasnija nagađanja kako će Jamesa, koji odlazi u zasluženu mirovinu, zamijeniti agentica 007 Lashana Lynch (32). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In my ballet lessons, all the girls were white and blonde and, with my cainrows and beads with the foil shining at the tip, I stretched my neck to stand as tall as I was taught to at home. The old, white teacher never gave me the attention everyone else received, which I found odd; even at that age. I knew my worth, because it was instilled in me. But this woman was blind to it. Having good posture in ballet class meant erasing my big backside, which is impossible. She never believed I could stand tall, because to her my backside was in the way of becoming great. The teacher gave up on me. And as soon as I felt that, I told my parents I won’t be going back to the place that didn’t like my backside. Around the same time, I’d found myself spending way too much time sitting in my parents friends bathroom. She had all the Black magazines in there with Black women on the cover. Piece by piece, my backside, my height, my skin, my hair, it all began to make sense. After being neglected in one white space, so many pennies dropped in that bathroom, just by seeing someone who looked like me on the cover. And now, I guess all of those pennies match the amount of pixels it took to present this image to you today. Thank you, @bazaaruk, for allowing me to chose my friend, @yrsadaleyward to interview me and write this beautiful article. Two British Jamaicans collaborating on this was the best thing ever! I’m so proud to be on the front cover of Harper’s Bazaar’s Women of the Year December issue, so that a little me can see it in a shop, on a coffee table, or even a bathroom to give them what I needed in that moment years ago. Here's to you, little Queen.

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on

Harpers Bazaar objavio je intervju s Lynch, a glumica je i na naslovnici. Predstavljaju je kao prvu tamnoputu ženu koja će imati glavnu ulogu u filmovima o Jamesu Bondu. Old school mačistički pristup prema ženama, koji su gajili neki stariji Bondovi, danas je sve manje na cijeni.

Film o Jamesu Bondu ponovno odgođen: Izlazi u travnju 2021.
Film o Jamesu Bondu ponovno odgođen: Izlazi u travnju 2021.

Glumica u posljednjem nastavku franšize igra Nomi, tajnu agenticu koja će polako preuzeti glavnu rolu od Craiga, a ostaje za vidjeti hoće li i zaista postati centralno lice franšize. Podsjetimo, puno se ove godine šuškalo i o tome kako je budući Bond Tom Hardy (43).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nomi. #NoTimeToDie @007

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on

- Žena sam i nisam bjelkinja. Da je bilo koja tamnoputa žena na mom mjestu vodile bi se iste rasprave jer ovo je prilika za nešto revolucionarno i drago mi je da ću biti dio toga, unatoč tome što se suočavam s napadima i uvredama na svoj račun - izjavila je Lynch u spomenutom intervjuu. 

Ona sama ne potvrđuje eksplicitno kako će preuzeti ulogu novog Bonda, ali sve upućuje na to da je upravo to slučaj, što su zaključili i brojni fanovi franšize.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom