To je to što me zanima!

Abramovič pronašao utjehu u 30 godina mlađoj Ukrajinki

Ironično je da se Abramovič povezao s Ukrajinkom baš kad je bio sankcioniran zbog rata i njegovih veza s Putinom. Lako je vidjeti što je on vidio u njoj, a ovo je očito veza koja traje do godinu dana, pišu Rusi
Vidi originalni članak

Engleska vlada blokirala je sva sredstva ruskim oligarsima povezanim s predsjednikom Vladimirom Putinom uključujući i Romana Abramoviča (55) kojeg je Premier liga nedavno maknula s pozicije direktora Chelseaja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkako je počela ruska invazija na Ukrajinu, Abramoviča se rijetko ili gotovo nikako nije moglo vidjeti u javnosti. Ipak,  kamere su ga uspjele uhvatiti na aerodromu u Tel Avivu gdje je čekao let za Moskvu, a prema fotografijama koje su procurile može se reći da je cijeli posijedio od muke. 

Usred ratnih zbivanja koja su ga natjerala na prodaju engleskog prvoligaša, Abramovič prolazi teške trenutke u kojima mu utjehu navodno pruža glumica ukrajinskih korijena Aleksandra Korendjuk (25). 

Njihovu romansu razotkrila je ruska novinarka Božena Rinska, a ista je počela četiri mjeseca prije početka Putinove agresije na Ukrajinu. 

- Nova djevojka Romana Abramoviča je vrlo zanimljiva. Početkom godine su krenule glasine da je srce oligarha osvojila Aleksandra Korendyuk. O njoj ne znamo puno, ali znamo da se bavi glazbom, a također se okušala i kao glumica. Glumila je hostesu u dvije epizode moskovske serije - izjavila je novinarka.

Prema pisanjima ruskih medija,  regionalni stručnjaci utvrdili su da je Korendjuk ukrajinskog podrijetla.

- Ironično je da se Abramovič povezao s Ukrajinkom baš kad je bio sankcioniran zbog rata i njegovih veza s Putinom. Lako je vidjeti što je on vidio u njoj, a ovo je očito veza koja traje do godinu dana - rekao je izvor za ruske medije. 

Ruski milijarder ima desetke nekretnina u Velikoj Britaniji, Rusiji, SAD-u, Francuskoj i Izraelu, a vrijednost njegove zamrznute imovine u zemljama koje su uvele sankcije Rusiji procjenjuje se na 3.5 milijarde eura.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Beatrixx 20.03.2022.

    Lijep su par :)

  • Max Buk 19.03.2022.

    Roman,ajd napiši roman .....

  • smrekovaca 18.03.2022.

    novac nema rodbinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare