Obavijesti

Sport

Komentari 135

Posijedio od muke: Ovako sada izgleda Roman Abramovič...

Posijedio od muke: Ovako sada izgleda Roman Abramovič...
3

Kamere su ga uhvatile na aerodromu u Tel Avivu gdje je čekao let za Moskvu. Posve sijed, pomalo neuredne brade... Prije nekoliko dana i Europska unija stavila je Abramoviča na popis sankcioniranih ruskih milijardera

Gdje je i što radi Roman Abramovič? Kao da je bilo pitanje za milijun dolara jer otkako je Rusija započela invaziju na Ukrajinu, a posljedice osjetio i ruski milijarder, nitko ga nije vidio u javnosti. Oglasio se tek priopćenjem kada je odlučio da prodaje Chelsea. Dok britanska vlada to nije stopirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

02:26

E, pa može se reći da je Abramovič doslovno cijeli posijedio od muke. Kamere su ga uhvatile na aerodromu u Tel Avivu gdje je, prema informacijama Sky Sportsa, čekao let za Moskvu. Posve sijed, pomalo neuredne brade...

U subotou je, pak, njegova jahta "Solaris uplovila u crnogorsku luku Tivat i usidrila se nedaloko od luksuzne marine Porto Montenegro. Luksuzna jahta, duga 140 metara, doplovila je iz Barcelone, odakle je isplovila 8. ožujka  Vjeruje se da se u crnogorskoj marini nalazi nekoliko jahti ruskih oligarha.

Russian oligarch Roman Abramovich is seen in a VIP lounge at Ben Gurion international airport in Israel

Britanci su Abramoviču nedavno zamrznuli svu imovinu, a vrijednost njegove zamrznute imovine u zemljama koje su uvele sankcije Rusiji procjenjuje se na 3.5 milijarde eura. Prije nekoliko dana i Europska unija stavila je Abramoviča na popis sankcioniranih ruskih milijardera nakon ruske invazije na Ukrajinu u pokušaju da natjera ruskog predsjednika Vladimira Putina da promijeni smjer u vezi s Ukrajinom.

Abramovič kojeg su potjerali iz Engleske jer je blizak Putinu u tajnosti ljubi mladu Ukrajinku?
Abramovič kojeg su potjerali iz Engleske jer je blizak Putinu  u tajnosti ljubi mladu Ukrajinku?
Jahta oligarha Romana Abramoviča, vlasnika Chelsea doplovila u Crnu Goru u Tivat
Jahta oligarha Romana Abramoviča, vlasnika  Chelsea doplovila u Crnu Goru u Tivat

 

Russian oligarch Roman Abramovich is seen in a VIP lounge at Ben Gurion international airport in Israel

Osim Abramoviča i drugi oligarsi bit će dodani na popis EU-a. Deseci su već sankcionirani. Abramovič već je na britanskoj crnoj listi. Posjeduje i izraelsku i portugalsku putovnicu, što znači da se i Portugal načelno može suzdržati od zamrzavanja imovine i zabrane putovanja odlučene na razini EU-a.