To je to što me zanima!

'Ademija još čekamo, a Leovcu je oko u potpunosti zatvoreno'

Radi se o velikoj utakmici dva protivnika koji su osokoljeni pobjedama u Europi. Rijeka igra jako dobro, kemija u momčadi je dobra. Dinamo mora biti jako, jako dobar da bi osvojio bodove na Rujevici, rekao je Mamić
Vidi originalni članak

Imali smo u Europi emocionalno pražnjenje, ali već sam puno puta rekao kako to kod nas ide. Nema veze je li loše ili dobro, kod nas brzo dolazi nova utakmica i moramo biti na visokom nivou. Sve ono što je iza nas, treba tamo i ostati. Koncentracija je na derbi i veliku utakmicu s Rijekom, započeo je prije sutrašnje utakmice na Rujevici trener Dinama Zoran Mamić.

MAMIĆEV 'DOKTORSKI RAD' Razgoropadio je Lovru Majera, a Lauritsenom učvrstio obranu

Nakon pobjede protiv CSKA Moskve (3-1) u Europskoj ligi, Dinamo čeka HNL derbi protiv Rijeke na Rujevici. No, i Riječani su bili odlični u zadnjem Europskom kolu te slavili protiv Alkmaara 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje dinamovaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Koncentrirani smo na derbi s Rijekom. Radi se o velikoj utakmici dva protivnika koji su osokoljeni pobjedama u Europi. Rijeka igra jako dobro, kemija u momčadi je dobra, kao kolektiv je opasna. Dinamo mora biti jako, jako dobar da bi osvojio bodove na Rujevici - rekao je trener Mamić pa se osvrnuo na napise o igri Dinama:

- Svašta se pričalo, da je obrana loša pa da je obrana super. Pa da zabijamo malo pa da zabijamo puno i tako dalje. Svi dijelovi momčadi moraju funkcionirati - obrambeni dio ne igra samo u obrani već sudjeluju i u kreiranju napada tako da su svi igrači bitni i u defenzivi i ofenzivi.

HOĆE LI USPJETI? Oršić lovi još Zambatu i Cvitu, ali nitko nije rušio toliko velikih

Majer bi trebao izostati zbog žutih kartona, a još nije poznato hoće li zaigrati kapetan Ademi.

Izgleda da je situacija s Leovcem malo teža jer mu je oko skroz zatvoreno. Ademi ima problema, ali nadamo se da bi mogao biti skroz spreman za utakmicu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jeremy_1 12.12.2020.

    Rijeka možda i najbolje igra trenutno, ali Dinamo je ipak klasa više od svih u HNL-u.

  • zivikako znas 12.12.2020.

    Rijeka će bit spremna!

  • malibu I 12.12.2020.

    ide pobjeda na Rujevici , šira klupa i veći izbor igrača presudno

Komentiraj...
Vidi sve komentare