To je to što me zanima!

Adesanya i Pereira predvodit će UFC 281 u Madison Squareu!

Bit će ovo njihov treći meč, ali prvi u MMA-u. Dva puta je već Pereira pobijedio Adesanyu u kikboksu. Prvi meč je bio 2016. godine, a drugi, u kojem je Adesanya nokautiran - 2017.
Vidi originalni članak

Prvak srednje kategorije (do 84 kilograma) Israel Adesanya (23-1) i Alex Pereira (6-1) predvodit će UFC 281, koji se održava 12. studenog u Madison Square Gardenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Nokaut Denisa Jurakića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će ovo njihov treći meč, ali prvi u MMA-u. Dva puta je već Pereira pobijedio Adesanyu u kikboksu. Prvi meč je bio 2016. godine, a drugi, u kojem je Adesanya nokautiran - 2017.

Adesanya je posljednji meč odradio u srpnju na UFC-u 276. Jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Jareda Cannoniera. Na istom eventu nastupao je i Pereira. Brazilac je u prvoj rundi brutalno nokautirao favoriziranog Seana Stricklanda, a to mu je bio tek treći meč u UFC-u.

Pereira je nakon meča prozvao prvaka Adesanyu, a Nigerijac mu nije ostao dužan. Odmah je prihvatio izazov.

- Gledajte, svi znamo tko je idući. Vjerujte mi, u našim dvobojima sam ja radio  greške forsirajući tu desnu ruku. Ipak, to je bilo u kikboksu. Bilo mu je lako nokautirati onu seljačinu (Sean Strickland, op. a.), kako se zove? Kad krenemo u dvoboj, zamrznuti ću ga kao Elsu (referenca na crtić Snježno kraljevstvo, op. a.) - poručio je Adesanya.

SOLDIĆ ZA 24SATA VIDEO 'Teško da ću u UFC, a debi u ONE-u mogao bi biti već 21. listopada u zagrebačkoj Areni' STRAVIČNA OZLJEDA UFC prvakinja joj unakazila lice: 'Fali joj veliki komad čela...'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Toyota 2 09.08.2022.

    Bilo bi dobro da Pereira pobjedi da se Adesanya malo spusti na zemlju jer vec pomalo iritira ta njegova bahatost..

  • japanokinezjapano 09.08.2022.

    Nekako imam osjećaj da će ga brutalno razbiti ili će izgoriti pa dobit po njonji treći puta. Ovdje ne postoji na bodove nego samo na nosila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare