To je to što me zanima!

Adila Ramija prvo je otkantala Pamela, a sada i O. Marseille...

Adil Rami je zločesti dečko u svakom smislu riječi. Prije godinu dana je bez minute na terenu osvojio Mundijal, a sada proživljava privatni i poslovni brodolom zbog hrvanja u blatu i tuđim posteljama...
Vidi originalni članak

Francuski defenzivac Adil Rami (33) ostao je bez kluba nakon što je Marseille odlučio s njim raskinuti suradnju. Rami je imao ugovor s Marseilleom još dvije godine, ali nakon što nije odradio s ekipom pripreme za novu sezonu bilo je jasno da će sigurno napustiti klub.

Marseille je objavio da je Rami sad slobodan igrač i da su odlučili raskinuti suradnju s njim. Iz kluba nisu željeli otkriti zašto je došlo do takve odluke, ali su francuski mediji to jako brzo saznali.

POKAZALA PREVIŠE? Sve se vidi: Ronaldova djevojka zavodila je u prozirnoj haljini...

Naime, sve je počelo na kraju prošle sezone, točnije 20. svibnja, kad se Rami povrijedio u utakmici protiv Toulousea. Nekoliko dana kasnije trebao je doći na trening, ali se nije pojavio niti je kasnije objasnio zašto je propustio trening. No mjesec dana kasnije u Marseilleu su saznali zbog čega Rami tog dana nije trenirao. Naime, sudjelovao je u emisiji francuske televizijske kuće, Fort Boyard, natječući  se u hrvanju u blatu.

Ljudima u klubu nije rekao da je bio dio ove emisije, ali su to saznali 29. lipnja, kada je puštena u eter. Ramiju je tada poručeno da ne treba dolaziti na pripreme, a na samom početku nove sezone klub je odlučio s njim raskinuti ugovor zbog ozbiljnih kršenja pravila.

Iako je prije godinu dana osvojio Svjetsko prvenstvo, sada proživljava brodolom na profesionalnom, ali i ljubavnom planu. Prvo ga je prije dva mjeseca ostavila djevojka, legendarna seks-ikona devedesetih i zvijezda Baywatcha, Pamela Anderson, koja ga je optužila za višegodišnju prevaru, a sada je dobio otkaz u Marseilleu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 13.08.2019.

    A vidi kokolindicu kako ga gleda 😂 mora da ga je zajašila kasnije 😉

  • Tonino1986 13.08.2019.

    Šta će mu Pamela..bit će još Pamela,samo mlađih ,a i klubova...evo npr.u Kini

  • potparol.fr 13.08.2019.

    Covjek Zivi zivot dok moze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare