Sport

Komentari 4

Adila Ramija prvo je otkantala Pamela, a sada i O. Marseille...

Adila Ramija prvo je otkantala Pamela, a sada i O. Marseille...

Adil Rami je zločesti dečko u svakom smislu riječi. Prije godinu dana je bez minute na terenu osvojio Mundijal, a sada proživljava privatni i poslovni brodolom zbog hrvanja u blatu i tuđim posteljama...

Francuski defenzivac Adil Rami (33) ostao je bez kluba nakon što je Marseille odlučio s njim raskinuti suradnju. Rami je imao ugovor s Marseilleom još dvije godine, ali nakon što nije odradio s ekipom pripreme za novu sezonu bilo je jasno da će sigurno napustiti klub.

Marseille je objavio da je Rami sad slobodan igrač i da su odlučili raskinuti suradnju s njim. Iz kluba nisu željeli otkriti zašto je došlo do takve odluke, ali su francuski mediji to jako brzo saznali.

Naime, sve je počelo na kraju prošle sezone, točnije 20. svibnja, kad se Rami povrijedio u utakmici protiv Toulousea. Nekoliko dana kasnije trebao je doći na trening, ali se nije pojavio niti je kasnije objasnio zašto je propustio trening. No mjesec dana kasnije u Marseilleu su saznali zbog čega Rami tog dana nije trenirao. Naime, sudjelovao je u emisiji francuske televizijske kuće, Fort Boyard, natječući  se u hrvanju u blatu.

Ljudima u klubu nije rekao da je bio dio ove emisije, ali su to saznali 29. lipnja, kada je puštena u eter. Ramiju je tada poručeno da ne treba dolaziti na pripreme, a na samom početku nove sezone klub je odlučio s njim raskinuti ugovor zbog ozbiljnih kršenja pravila.

Iako je prije godinu dana osvojio Svjetsko prvenstvo, sada proživljava brodolom na profesionalnom, ali i ljubavnom planu. Prvo ga je prije dva mjeseca ostavila djevojka, legendarna seks-ikona devedesetih i zvijezda Baywatcha, Pamela Anderson, koja ga je optužila za višegodišnju prevaru, a sada je dobio otkaz u Marseilleu.

Najčitaniji članci