To je to što me zanima!

Ajax vezao dvije pobjede prvi put u ovoj sezoni: Šutalo igrao cijelu utakmicu u novom slavlju

Ajax je ovom pobjedom napredovao na 11. mjesto sa 11 bodova, dok je Heerenveen na 13. poziciji sa 10 bodova. Na vrhu je PSV sa 33 boda, ispred AZ-a, Feyenoorda i Twentea sa po 26 bodova
Vidi originalni članak

Prvi put ove sezone nogometaši Ajaxa su u prvenstvu spojili dvije pobjede, nakon što su u dvoboju 11. kola porazili Heerenveen sa 4-1.

"Kopljanici" su sredinom tjedna u zaostalom susretu porazili Volendam sa 2-0, a u nedjelju u susretu 11. kola i Heerenveen sa 4-1. Bila je to tek treća pobjeda Ajaxa ove sezone u prvenstvu.

BIJEG S DNA LJESTVICE Ajax prekinuo katastrofalan niz i pobijedio nakon 10 utakmica

Domaćin je poveo u 25. minuti golom Stevena Bergwijna, a u 42. minuti je Brian Brobbey zabio za 2-0. U posljednjim trenucima prvog dijela gosti su smanjili preko Luuka Brouwersa.

Heerenveen je u 81. minuti bio korak do izjednačenja, ali je Osame Sahraoui pogodio stativu. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Chuba Akpom pogodivši u 84. minuti za 3-1, da bi isti igrač u sudačkoj nadoknadi postavio konačnih 4-1.

Josip Šutalo je odigrao cijeli susret za Ajax, Borna Sosa je ušao u igru u 83. minuti, dok Jakov Medić nije ulazio u igru.

TRAGEDIJA POKRENULA 'KOPLJANIKE' Kapetan Ajaxa: Kad je trener počeo pričati, knedla mi je bila u grlu. Želiš istrčati još više...

Ajax je ovom pobjedom napredovao na 11. mjesto sa 11 bodova, dok je Heerenveen na 13. poziciji sa 10 bodova.

Na vrhu je PSV sa 33 boda, ispred AZ-a, Feyenoorda i Twentea sa po 26 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare