To je to što me zanima!

Mali navijač: Šimun iz daleke Amerike pratio Dinamov meč

Šimun je toliko ojačao ruke da bez problema podiže hodalicu. Veliki navijač "modrih" u Americi čeka ortopedsko pomagalo kako bi mogao hodati. Uključite se u aukciju Dinamovih dresova i pomozite mu
Vidi originalni članak

Terapeutkinja je rekla da je odradio jedan od najboljih treninga dosad. Pokazuje veliku volju i zainteresiranost, javila nam je Martina Stojanović, Šimunova mama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona i sin su trenutačno u Americi i čekaju da se za Šimuna napravi proteza s kojom će moći hodati. U međuvremenu svakodnevno odlaze na terapije na kojima mališan iz Županje neumorno vježba kako bi ojačao mišiće i bio spreman za novu nožicu, koja bi trebala biti gotova 4. prosinca.

Šimun je nestrpljivo gledao Dinamovu utakmicu u Milanu, u modrom je dresu puzao pred televizorom i navijao...

'OSJEĆAMO SE NEOPISIVO' Akcija je u tijeku: Zbog malog Šimuna svi kupuju dresove

Na snimkama koje nam je poslala njegova majka vidi se kako hoda na jednoj nozi pomoću hodalice, a pridržava ga terapeutkinja. Ali Šimunu pomoć gotovo da i nije potrebna. Toliko je ojačao ruke da bez problema podiže hodalicu i za čas prijeđe cijeli hodnik.

Obitelj Stojanović još ne zna koliko će ortopedsko pomagalo stajati, ali novac će gotovo sigurno imati. Za to se bore Dinamo i 24sata koji su zajedno pokrenuli aukciju s Dinamovim dresovima, a više o tome možete pronaći na portalu aukcije.hr, kojemu zahvaljujemo što su potpomogli ovu akciju.

UKLJUČITE SE U AUKCIJU Šimunov korak: Za dres Petka i Olma nudi se preko 10.000 kn!

Unikatni dresovi Livakovića, Majera, Oršića, Petkovića i Olma zasad su postigli najbolje cijene. Licitirajte i pomozite Šimunu!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 27.11.2019.

    Duša mala slatka, sve će on to prebroditi, prohodat će uskoro..

  • 26.11.2019.

    Vec ste stvarno dosadni s njim kolko djece ima samo njega gurate nije mu tolko lose u americi a tu ih ima hrpa u istom stanju samo sto nemaju za ameriku

  • orim1501 26.11.2019.

    On iz Amerike gleda mi nemozemo iz Hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare