To je to što me zanima!

Ajoj, nije dobro! Češka ugrozila plasman 'mini vatrenih' na Euro

Češka je pobjedom u Ateni osigurala prvo ili drugo mjesto u skupini, ali što je još važnije sada ima nedostižna četiri boda više od Hrvatske koju u utorak očekuje susret zadnjeg kola protiv Litve
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija U-21 Češke pobijedila je na gostovanju Grčku sa 2-0 ugrozivši izglede hrvatske U-21 reprezentacije za plasman na Europsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Mađarskoj i Sloveniji.

Češka je pobjedom u Ateni osigurala prvo ili drugo mjesto u skupini, ali što je još važnije sada ima nedostižna četiri boda više od Hrvatske koju u utorak očekuje susret zadnjeg kola protiv Litve.

Pogledajte video: Josip Brekalo nakon utakmice s Turskom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska se sada mora nadati kiksu Škotske u Grčkoj kako bi osvojila drugo mjesto i možda prošla dalje kao jedna od pet najboljih drugoplasiranih ekipa.

Međutim, Škotima pobjeda nosi prvo mjesto u skupini i plasman na EP jer su bolji u međusobnom srazu sa Česima pa će juriti tri boda protiv otpisane Grčke. Golove za češku pobjedu zabili su Bucha (68-11m) i Drchal (90+1).

A NAVIJAO JE ZA NJIH Ćiro Srbima: Lepi moji, shvatili ste ovo kao neku za*ebanciju! NAJLOŠIJA GOL RAZLIKA Zatvaraj rupe! Hrvatska prima dva gola po utakmici, Dalić je iskušao šest stoperskih parova

Dodajmo kako je Grčka od 42. minute igrala bez isključenog Lymperakisa.

Hrvatska će posljednji susret u skupini igrati u utorak u Puli dok će Škotske u Grčkoj imati priliku osigurati u potpunosti ugasiti nade mladim "Vatrenima". (mg)

KALKULACIJE Nade 'vatrenih' usmjerene ka - Ateni: Evo što im treba za Euro

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nordovest 14.11.2020.

    Nisu Česi ništa ugrozili, nas su ugrozili izbornici biznismeni i njihovi "prijatelji" menadžeri koji nam sastavljaju reprezentaciju. Mi nemamo reprezentaciju Hrvatske nego reprezentaciju korupcijskog carstva.

  • realizamu21st 13.11.2020.

    nisi mogo gledat utakmicu kakav je to očaj bio.

  • croorc 13.11.2020.

    Nije im Češka ništa ugrozila, u dva susreta sa dva glavna konkurenta nisu pobjedili ni jednu utakmicu (dva remija i dva poraza)

Komentiraj...
Vidi sve komentare