To je to što me zanima!

'Ako politički vođe kažu 'da', mi smo spremni otvoriti tribine...'

"Ako i kada se navijači vrate na stadione ne ovisi o DFL-u već o političkim vođama. Mi ni očekujemo niti tražimo bilo što, ali se pripremamo za taj mali korak kada dođe vrijeme za to", rekao je izvršni direktor DFL-a
Vidi originalni članak

Njemački nogometni prvoligaši i drugoligaši (DFL) na sastanku održanom u utorak dogovorili su kako su spremni otvoriti svoje stadione za manji broj gledatelja ukoliko političke vlasti daju zeleno svjetlo za takvo što tijekom ovoga mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO: Bayernova legenda - Manuel Neuer

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako i kada se navijači vrate na stadione ne ovisi o DFL-u već o političkim vođama. Mi ni očekujemo niti tražimo bilo što, ali se pripremamo za taj mali korak kada dođe vrijeme za to - rekao je izvršni direktor DFL-a Christian Seifert.

Ministri zdravstva svih njemačkih saveznih država trebali bi se sastati sljedećeg tjedna kada bi jedna od tema trebala biti i povratak navijača na stadione.

Prema trenutačnoj odluci u Njemačkoj vrijedi zabrana svih događanja s velikim brojem ljudi do 31. listopada.

ZAŠTO JE NAPUSTIO BAYERN Kovač je oprao Müllera: Kad si zvijezda, jako si nezadovoljan

Prošlosezonsko njemačko nogometno prvenstvo, prekinuto zbog pandemije koronavirusa sredinom ožujka, nastavljeno je u svibnju utakmicama bez prisutstva gledatelja te je na takav način i okončano krajem lipnja.

HANNING NAJAVIO 'Spremamo bankrot Füchsea, a onda ćemo graditi klub iznova'

Titulu osvajača lige i Kupa odnio je - Bayern. Na kraju  sezone sve izgleda divno za Bayern, ali nije bilo tako na početku. Jedvita pobjeda 2-1 protiv Bochuma, a onda i 5-1 poraz od Eintrachta bili su ključni da Niki Kovaču, tadašnjem treneru, kažu zbogom. Rummenigge se prisjetio posljednjih Kovačevih dana u Bayernu:

- Kup utakmica protiv Bochuma bila je užasna. A onda i utakmica protiv Eintrachta... - rekao je pa zaključio:

- Za razliku od Kovača, Flick je dečkima pustio da igraju Bayernov nogomet i to je unijelo empatiju natrag u momčad.

Ovo je 50. nacionalna titula za Bayern. Imaju 30 osvojenih Bundesliga i 20 Kupova, ali postoji šansa i za Ligu prvaka ove sezone: 

Novo njemačko prvenstvo počinje 18. rujna.

S 32 GODINE Sandro Wagner završio karijeru

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare