To je to što me zanima!

Alves izlazi iz zatvora, a milijun eura platit će Neymarov otac

Neymarov otac će biti taj koji će platiti jamčevinu za Danija Alvesa koji će biti pušten ove srijede. To su katalonskom listu potvrdili izvori bliski bivšem nogometašu
Vidi originalni članak

U utorak je odjeknula vijest da je sud u Barceloni pristao pustiti bivšeg igrača Barcelone Danija Alvesa uz jamčevinu od milijun eura, dok se čeka žalba na kaznu kojom je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja mlade žene u noćnom klubu. Brazilac će moći napustiti zatvor čim uplati milijun eura i preda svoje dvije putovnice (brazilsku i španjolsku).

Alves se oko jamčevine oslonio na svog njegovog bivšeg suigrača u Barceloni, PSG-u i brazilskoj momčadi. Prema ' La Vanguardiji', Neymarov otac će biti taj koji će platiti jamčevinu za Danija Alvesa koji će biti pušten ove srijede. To su katalonskom listu potvrdili izvori bliski bivšem nogometašu.

NIJE MU BILO SPASA Preminuo je bivši igrač Uniteda. Vjenčao se sa srednjoškolskom ljubavi mjesec dana prije smrti

Neymar je prijatelj Danija Alvesa otkad su se upoznali u Barceloni i preko svog oca bit će zadužen za plaćanje jamčevine od milijun eura , jer su Alvesu zamrznuti računi. Dani Alves već se obratio Neymaru i njegovom ocu da isplate 150.000 eura koliko je istražni sud tražio za odštetu žrtvi seksualnog napada i što je poslužilo kao olakotna okolnost za smanjenje kazne na četiri i pol godine.

Neymarov otac bio je zadužen za prijenos novca za pomoć u obrani Danija Alvesa . Tim je novcem španjolskim sudovima plaćena kazna pod nazivom "naknada za ublažavanje prouzročene štete" od 150.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lily A 20.03.2024.

    Svaka cast imam osjecaj da je nevin on moze kupit koga hoce

  • Ivano1999 20.03.2024.

    Što mu je to trebalo budaletini za malo čkice 

  • Fritula 20.03.2024.

    Maky ne pratiš, zamrznuti su mu računi trenutno

Komentiraj...
Vidi sve komentare