To je to što me zanima!

Ancelotti pozvao Luku Modrića na razgovor i objasnio mu zašto nije igrao: 'Čekao sam da uđeš'

Strijelac jedinog gola na utakmici Brahim Diaz se ozlijedio i neće ga biti ogledno vrijeme. Prilika je to da Modrić pokaže kako mu je još uvijek mjesto u Madridu
Vidi originalni članak

Luka Modrić s klupe je gledao kako je njegov Real Madrid teškom mukom izborio pobjedu nad RB Leipzigom (1-0). Leipzig je od početka utakmice nametnuo visoki ritam igre, stvarao prilike, a već u drugoj minuti igre poništen im je gol zbog zaleđa. Real je do pobjede došao golom Brahima Diaza u 48. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real Madrid ima puno ozlijeđenih igrača, pogotovo u veznom redu, ali Luka Modrić i mladi turski veznjak Arda Güler ostali su na klupi. Portal koji pobliže prati zbivanja u Realu prenio je razgovor koji su imali Modrić i strateg Reala Carlo Ancelotti. Defensa Central piše kako je Ancelotti prilikom ukrcavanja u avion pozvao Modrića na razgovor i objasnio mu zašto nije igrao.

LEIPZIGU TO SAD NIŠTA NE ZNAČI I igrač Reala priznao: 'Golman nije bio blizu lopte, sudac je trebao priznati gol Leipzigu'

- Ne sviđa mi se to, znaš da imam ogromno poštovanje prema tebi. Jedva sam čekao da uđeš u igru u drugom poluvremenu, mislio sam da ćemo ih više napadati iz kontri... - rekao je Ancelotti kapetanu vatrenih.

ANKETA Je li Leipzig oštećen protiv Reala? Bh. sudac Irfan Peljto poništio gol njemačkom klubu

Modrićeva sudbina u Realu je upitna, a u korist tome da će Luka napustiti kraljevski klub na kraju sezone ide i mala minutaža. Strijelac jedinog gola na utakmici Brahim Diaz se ozlijedio i neće ga biti ogledno vrijeme. Prilika je to da Modrić pokaže kako mu je još uvijek mjesto u Madridu.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • strmi007 15.02.2024.

    Hala Madrid!

  • Ssssssssss 14.02.2024.

    Na sta je spao ovaj real , da mu suci pomazi jer ne moze dobiti utakmicu . 🤮👎

  • kp 14.02.2024.

    Koje govno talijansko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare