To je to što me zanima!

Andres Solano u Rijeci - desni bočni došao iz Atletico Madrida

Novi desni bočni Rijeke 99% će biti Kolumbijac Andres Solano koji dolazi iz Atletico Madrida. Dečko ima 23 godine, već je u Rijeci i prošao je liječnički, ostaju još samo završni pregovori između klubova
Vidi originalni članak

U nedjelju je jedino rješenje za desni bok najmlađi debitant za Rijeku u HNL povijesti Filip Braut, ali kako smo jučer najavili dan prije gostovanja kod Dinama - na Rujevici je pojačanje tj, zamjena za Ivana Tomečaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Riječko slavlje u Maksimiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Andres Solano (23) desni je bočni pod ugovorom s Atleticom iz Madrida. Dečko je u petak navečer sletio u Rijeku, u subotu prošao liječnički pregled i sad je među klubovima da riješe i zadnje detalje prelaska igrača s Wande Metropolitano na Rujevicu.

Solano će u Rijeku doći bez odštete i ne na posudbu nego kao nogometaš pod klasičnim ugovorom, a Atleticu će ostati pravo da ga opet kupi ako bude mogao 'matchirati' ponude koje će Rijeka u budućnosti dobijati za Kolumbijca.

Robert Palikuča već tjednima ima taj transfer 'u džepu', a određenu je težinu sigurno imao i razgovor koji je Solano o Rijeci obavio sa svojim sunarodnjakom i Tomićevim napadačem, Jorgeom Obregonom.

Solano je igrao za drugu momčad Atletica i Barcelone, prošao vrhunsko nogometno školovanje i od njega se očekuje da u Prvoj HNL vrlo brzo postane istinsko pojačanje.

Bude li tako, Tomić je dobiti desnog 'beka' s kojim bi napokon mirne duše Rijeku dizajnirati u njemu vrlo dragih 4-2-3-1 čime bi i broj stopera koje sada ima na raspolaganju postao posve dovoljan za sve izazove u nastavku sezone.

Za koji dan u Rijeci se može očekivati i jedan zadnji vezni igrač. Još jedan mladi igrač i iz - još slavnijeg i bogatijeg europskog kluba.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.01.2022.

    Ajmo Rijekoooooo!

  • alm 29.01.2022.

    Novi Borja Lopez u najavi. S početka će se govoriti kako je top igrač, a kasnije shvatiti da je bilo bolje gurati Brauta, i ekonomski i igrački.

  • Josip HDZ 29.01.2022.

    Sretno, nadam se da će biti pojačanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare