To je to što me zanima!

ANKETA Je li Ivan Bilić dobar izbor za predsjednika Hajduka?

Bilić se tijekom poslovne karijere bavio vođenjem niza projekata nadzora Uefe, procesima licenciranja HNS-om i Nogometnom Federacijom BiH te nadzorom korištenja sredstava Fife od strane HNS-a
Vidi originalni članak

Ivan Bilić je do prije nekoliko dana bio anonimac, a sada je sigurno 'najguglanija' osoba u Hrvatskoj, pogotovo među navijačima Hajduka koji željno iščekuju prve poteze novog predsjednika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilić je naslijedio Lukšu Jakobušića koji je u Hajduku napravio puno dobrih stvari, ali je zakazao u glavnom zadatku, a to je naslov prvaka koji je Splićanima izmakao i 19. godinu zaredom. Isti cilj stavljen je kao primarni i pred novog predsjednika pred kojim je puno posla.

Prije svega morat će angažirati novog sportskog direktora ili nagovoriti Mindaugasa Nikoličiusa da povuče ostavku i ostane u klubu. Najavio je kako neće biti rezanja troškova i da je financijska situacija stabilna pa će Splićani za sljedeću sezonu s identičnim budžetom, a on nije bio mali, pokušati složiti momčad za naslov prvaka. Prije svega toga, prvo predsjednik i sportski direktor moraju odlučiti o novom treneru. 

Bilić je ekonomist je sa završenim studijem u Georgia State University, financijski savjetnik te privatni poduzetnik. Radeći za tvrtke Ernst & Young i Mazars Cinotti bavio se vođenjem niza projekata nadzora Uefe, procesima licenciranja HNS-om i Nogometnom Federacijom BiH te nadzorom korištenja sredstava Fife od strane HNS-a.

Pitamo vas, je li Bilić pravi izbor za predsjednika Hajduka?

 
Idi na 24sata

Komentari 33

  • Ivan785 27.04.2024.

    To ćemo znat iduću sezonu. Valjda nemožeš sudit čovika po kravati

  • dahvaul 26.04.2024.

    Sa ovim Hajdukom same komedije,jel se sječa neko kad se crem de la crem Splita udružila da spašavaju Hajduka. Ta akcija ni tri mjeseca nije trajala.Vjeroatno nikome u Splitu nije jasno zakaj i kaj bu ovaj na čelu Hajduka.

  • Vladovladić_2 26.04.2024.

    207 cm visoka marioneta NO i predsjednika Pavelina. Gospar Lukša nije dozvolio NO mješanje u njegov posao i to je bilo previše za njihov ego.

Komentiraj...
Vidi sve komentare