To je to što me zanima!

ANKETA Tko je najviše zakazao u porazu Hrvatske u Ljubljani?

Hrvatska je izgubila od Slovenije 1-0 na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Ljubljani golom Sandija Lovrića. Ni petu utakmicu zaredom Dalićevi "vatreni" nisu uspjeli pobijediti
Vidi originalni članak

Deseta je za Sloveniju bila sreća. Prvi su put u povijesti naši zapadni susjedi pobijedili hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Stožicama (1-0) i tako svjetskog doprvaka doveli u probleme na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjednički gol zabio je Hrvat Sandi Lovrić na dodavanje Andraža Šporara, nakon što se lopta u mrežu nesretno odbila od Marcela Brozovića i ostavila ukopanog Dominika Livakovića.

Bila je to utakmica u kojoj je kapetan Luka Modrić izjednačio rekord Darija Srne po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju (134), ali neće je pamtiti po dobrom.

SLOVENIJA - HRVATSKA 1-0 Šok na startu: Slovenci su dobili 'vatrene' prvi put u povijesti!

Srećom pa Hrvatskoj brzo slijedi šansa za iskupljenje, već u subotu od 18 sati dočekujemo Cipar, a u utorak od 20.45 Maltu na Rujevici. Slovenci idu u goste Rusima u Soči pa na Cipar.

Puno toga nije štimalo u reprezentaciji Hrvatske koja je izgubila i treću utakmicu zaredom, četvrtu za bodove (Francuska, Švedska, Portugal, Slovenija), a mi vas pitamo: tko je najviše zakazao u Ljubljani?

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Dr. Phill 25.03.2021.

    Izbacit euforiju i uvest samokritiku.

  • centarfor 25.03.2021.

    Nije bilo sreće kao na svjetskom prvenstvu. Jer za dobiti 3 utakmice na penale zaista treba imati sreće više nego pameti. Zamisli da smo izgubili prvu pa borili bi se za 9 do 12 mjesta.

  • sarkastik76 25.03.2021.

    dalić će ostat zauvik u povijesti sa finalom sp u rusiji 2018! neko će reči sritno,(2 puta na penale prošli), laganiji ždrijeb, ali čovik ima srebro i to je činjenica. po meni triba je otić ka legenda, a bojim se da će otić ispljucan, ali takvi smo mi narod i moj daliću biži dok možeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare