Obavijesti

Sport

Komentari 907

Šok na startu: Slovenci su dobili 'vatrene' prvi put u povijesti!

Šok na startu: Slovenci su dobili 'vatrene' prvi put u povijesti!
13

Hrvatska nogometna reprezentacija dominirala je u Ljubljani, ali Slovenci su ti koji su zabili gol za pobjedu. Lovrić je pogodio Brozovića i prevario Livakovića, a 'vatreni' nisu uspjeli zabiti u 90 minuta (1-0)

Nismo ovako zamišljali start novog kvalifikacijskog ciklusa, ali dogodilo se. Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u Ljubljani od Slovenije (1-0)! Izabranici Zlatka Dalića pokušavali su 90 minuta probiti slovenski blok i vrlo dobrog Oblaka na golu, ali nisu uspjeli.

Poraz boli, ali drame još nema! Opet se ponavlja stara priča, kreću muke s kvalifikacijama...
Poraz boli, ali drame još nema! Opet se ponavlja stara priča, kreću muke s kvalifikacijama...
Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske

Duge su kvalifikacije, mnogo je bodova u igri i naravno da ništa nije gotovo, ali svjetski prvaci mogu i moraju mnogo bolje od ovog. Izgledalo je kao da su naši bili su opasniji na startu,imali su i dobru priliku. Nikola Vlašić je lukavo gađao po podu i Oblak je njegov udarac skrenuo u stativu, a onda - šok! Vida je blokirao prvi šut Slovenaca, a onda je na loptu natrčao Lovrić, pogodio Brozovića, a lopta je prevarila Livakovića i Slovenci su poveli! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Trening Hrvatske na Poljudu 09:58

Nakon toga su se Slovenci povukli i čekali svoju priliku iz kontre i polukontre, a bilo je teško probiti jaki slovenski blok predvođen danas odličnim stoperom ruskog Sočija Mihe Mevlje. Imao je Domagoj Vida priliku pred samo poluvrijeme za izjednačenje, ali jako je loše zahvatio loptu. Ubacio je Dalić na poluvremenu Oršića i ubrzo nakon toga Brekala pa Budimira, ali nitko nije uspio matirati Jana Oblaka.

ANKETA Tko je najviše zakazao u porazu Hrvatske u Ljubljani?
ANKETA Tko je najviše zakazao u porazu Hrvatske u Ljubljani?
Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske

Pokušavali smo s mnogim ubačajima, Perišić je ubacivao s lijeve, Vrsaljko s desne strane, ali nitko nije bio opasan u šesnaestercu. Iskusni Matjaž Kek dobro je posložio slovenske redove i uspješno zadržao prednost te veliki skalp na startu. A nemaju naši ni puno vremena za odmor i razmišljanje jer već u subotu slijedi Cipar na Rujevici, a oni su na domaćem terenu remizirali protiv Slovačke (0-0).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
KVALIFIKACIJE ZA SP 20.45 , STADION STOŽICE, LJUBLJANA
Slovenija
15' Lovrić
1 : 0
Hrvatska
Sortiranje događaja
KRAJ

Gol Sandija Lovrića na kraju je odlučio utakmicu, a 'zmajčeki' su uzeli veliki plijen na startu kvalifikacija za SP!

90'+1'

Pucao je Budimir glavom, naši su tražili penal, ali Lahoz odmahuje i pokazuje da se radi o igri ramenom! Nedugo nakon toga Vida je napravio novi faul i Slovenci krstare prema vrijednoj pobjedi.

89'

Imao je Kramer sve na pladnju, odličnu mu je loptu poslao Petar Stojanović, ali šut slovenskog reprezenttivca otišao je iznad gola! Loše je to zahvatio i poslao na tribine Kramer.

87'

Matjaž Kek radi posljednje izmjene u momčadi. Izašli su Lovrić i Iličić, a ušli su Bajrić i Skubic.

81'

Opet smo pokušali preko lijevog krila, ali slovenska je obrana odbila loptu. Nova zamjena je spremna, a umjesto Matea Kovačića ušao je Mario Pašalić.

Komentari 907