To je to što me zanima!

ANKETA Treba li Jakirović otići iz Dinama nakon poraza u Češkoj?

Izgubio je Jakirović već šestu utakmicu u njih 17 koliko je sjedio na klupi Dinama, a izvršni odbor u ponedjeljak mu je izglasao povjerenje i dao priliku
Vidi originalni članak

Dinamo je upisao novi poraz u Konferencijskoj ligi. Viktoria Plzen bila je s 1-0 bolja i u Češkoj nanijela Dinamu treći poraz ove sezone u najslabijem europskom natjecanju. Sandro Kulenović zabio je u 94. minuti, ali VAR je poništio gol koji bi Dinamu donio bod. Sergej Jakirović nije se uspio treću utakmicu za redom spasiti u sudačkoj nadoknadi.

KOMENTAR Dinamo se sada nije izvukao! Zagrepčani nezaustavljivo tonu, Jakir sve dalje od željenog cilja

Jakirović tako ponovno nije uspio trgnuti momčad i Dinamo je ponovno izgledao mlako i bezidejno. Izgubio je Profa već šestu utakmicu u njih 17 koliko je sjedio na klupi Dinama. "Modri" više nemaju pravo na kiks u HNL-u, a mogu se samo nadati prolasku dalje u Konferencijskoj ligi.

OSTALI BEZ BODA VIDEO Dinamo opet zabio u 94., ali sudac je poništio gol zbog zaleđa! Je li oštetio 'modre'?

Izvršni odbor u ponedjeljak je izglasao povjerenje Sergeju Jakiroviću, a mi pitamo vas: treba li Sergej Jakirović i dalje ostati na klupi Dinama?

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Matthope 10.11.2023.

    Ova Vlatka nije za mudraca... što je rekao jednom jedan naš političar o svojoj kolegici političarki,pa da posudim frazu.

  • gojko ercegovac 10.11.2023.

    Cipela 45 u guzicu bosancu

  • sudačka mašinerija dinama 10.11.2023.

    predlagali smo čulinu,jovića,bebeka u var sobi za ovu utakmicu ne znam zašto smo odbijeni kako inače naš dinamo da pobjedi??

Komentiraj...
Vidi sve komentare