To je to što me zanima!

Ante u gostima: Čačić odletio u London u posjet Slavenu Biliću

Izbornik Ante Čačić razgovarat će s trenerom West Hama Slavenom Bilićem, a možda uspije locirati i svog braniča u dresu Liverpoola Dejana Lovrena
Vidi originalni članak

Dok su Davor Šuker i Zdravko Mamić bili u Marseilleu, u pratnji Josipa Skoblara, koji je u Francuskoj proglašen “vitezom nacionalnog reda za zasluge”, izbornik Ante Čačić otputovao je preko La Manchea.

- Evo, pripremamo se za nastavak borbe u prvenstvu, a u goste nam dolazi Ante - kratko se iz Londona javio Nikola Jurčević, pomoćnik Slavena Bilića u stožeru West Hama.

Nastavlja se tako Čačićeva radna turneja, u avionu je u posljednje vrijeme češće nego kod kuće. Hrvatski izbornik prošlog je tjedna uživao u El Clasicu na Nou Campu, susreo se s Modrićem i Rakitićem, a danas će od 13.45 sati na Upton Parku uživo gledati veliki londonski derbi između West Hama i Arsenala. Došao je Čačić na Otok vidjeti možda i ključnu utakmicu “čekićara” u borbi za Ligu prvaka, ali i, puno važnije, porazgovarati s bivšim izbornikom Bilićem.

Čačić je već ranije najavio kako će se konzultirati sa svim bivšim izbornicima, kako želi da mu i oni, koliko je to moguće, pomognu u pripremi za Euro. Da mu prenesu pozitivna i negativna iskustva, daju poneki savjet, na što treba posebno obratiti pozornost... Bilić je od svih njih sasvim sigurno najbolji izbor. Ako ni zbog čega drugoga, zato što najviše zna o našim suparnicima. S Turcima se susreo 2008. u Austriji i 2011. u dodatnim kvalifikacijama za Euro, a sa Španjolcima u ljeto 2012. u Poljskoj. Aktualni trener West Hama odlično poznaje izbornike Fatiha Terima i Vicenta Del Bosquea i savjetima može puno pomoći Čačiću, čak i u taktičkom smislu..

Kad je već na Otoku, možda se Ante Čačić susretne i s Dejanom Lovrenom. Liverpool svoju utakmicu igra u nedjelju, pa se Čačić ima vremena čuti s braničem koji se u Budimpešti ponio neprofesionalno i time se udaljio od Europskog prvenstva. Od tada se nije čak ni javljao izborniku na telefon, no ovo je prilika da se uživo nađu i raščiste nesporazum..

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 11.04.2016.

    ko placa sva ta putovanja

  • 09.04.2016.

    boli ga briga covjeku malo dosadno pa sjeda na business klasu pa do londona na kavicu, malo popricat sa bilicem popravit mu koj tv ako treba i doma, uff koji zivot :)

  • strmi007 09.04.2016.

    Bravo za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare