To je to što me zanima!

AS tvrdi: Dembele je ovisnik o videoigrama, mora na liječenje!

Ousmane Dembele ne silazi s naslovnica španjolskih medija. Kasni na treninge, žali se na 'zdravstvene probleme', a prije nekoliko je dana u klub stigla i tužba zbog dugovanja igračeva dugovanja stanodavcu
Vidi originalni članak

Ousmane Dembele je ovisnik o videoigrama! Tako tvrdi španjolski AS koji je otkrio da je upravo zbog toga sazvan izvanredni sastanak između uprave Barcelone na čelu s predsjednikom Bartomeuom i i nesretnim igračem.

Španjolci pišu kako se Barcelona ne želi olako riješiti problematičnog igrača, ali mu moraju potražiti profesionalnu pomoć. Klub mu je dodijelio vozača kako bi ga lakše držao na oku, a dao mu je i nutricionista jer se igrač navodno nezdravo hrani. Nije dugo trajala 'ljubav' s nutricionistom i igrač ga je brzo otpustio.

Igrač je zakasnio na trening jer je ostao budan do kasno kako bi s prijateljima igrao igre, a onda se idući dan žalio na bolove u trbuhu. Barcelonini liječnici su ga pregledali i utvrdili da igrač nema nikakvih problema i da je potpuno zdrav. 

Bijesni Barcelonini čelnici poslat će ga na liječenje kod psihologa koji je specijaliziran za probleme s ovisnošću o videoigrama i to je Dembeleu zadnji vlak da ostane u katalonskom ponosu. Ako ne dođe k sebi 'leti' iz kluba, a u redu za dovođenje mladog Francuza čekaju Liverpool i Arsenal.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Ben_Dover_1 17.11.2018.

    Noob!

  • Pošten ko političar 16.11.2018.

    A kad se samo sjetim kolko je Barca bacila para u vjetar da ga dovede. Za te novce mogli su dovest igrača svijetske klase, a dobili su grijača klupe. V4hinska imvesticija.

  • kegla 16.11.2018.

    Bas se usrao prijetnji,a stoje u redu Liverpool i Arsenal sa vjerovatno još boljom placom

Komentiraj...
Vidi sve komentare